977 75 27 93 coasa@coasa.org

Baranes

Mar 12, 2021 | notcias castellano

Baranes

Fa uns mesos vam utilitzar el nostre espai per parlar-vos de la tendència en la construcció de les escales, però no us vam parlar d’una part imprescindible per a completar l’escala, les baranes!

 

I és que aquest element, a part de garantir la seguretat, també és el responsable d’acabar de lluir aquesta part de la construcció i si anys enrere aquest element no tenia molta importància, avui dia compta amb un ventall molt ampli de possibilitats!

 

És per aquest motiu que avui a Coasa venim a parlar-vos del disseny de baranes capaços de canviar radicalment l’aspecte de la vostra escala, preneu nota!

 

Acer per baranes:

 

Molts cops a la senzillesa està la bellesa, com és el cas de les baranes d’acer inoxidable. Bàsiques, senzilles, fàcils de convidar i econòmiques!

 

Barreres:

 

Les barreres de vidre donen molta amplitud a l’espai, l’inconvenient és que són complicades de mantindre, ja que fàcilment acaben plenes de ditades. Tot i això a nosaltres ens encanten!

 

Escala en gàbia:

 

Es poden fer amb fusta, però també amb acer, és un disseny que aporta originalitat i originalitat al disseny.

 

Geomètrica:

 

Jugar amb figures geomètriques aporta una estètica elegant, únicament amb una senzilla barana realitzada amb formes geomètriques en fusta o ferro forjat. Perfecta perquè, malgrat la duresa dels seus materials, sembla lleugera i volàtil.

 

Què us han semblat les nostres propostes? A Coasa assessorem els nostres clients per trobar la millor opció per als vostres projectes! En què us podem ajudar?

Abre el chat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋 Cómo podemos ayudarte?