977 75 27 93 coasa@coasa.org

Els nostres àmbits de treball

La voluntat de donar servei a empreses del món del transport i l’emmagatzematge ens ha permès conèixer les necessitats funcionals del sector. Treballem per aportar solucions als diferents requeriments tècnics.

Logística

Oferim els nostres serveis a empreses logísitques que es dediquen a la intermediació entre productors i consumidors. 

Agroalimentari

L’ampli ventall de projectes de diferents tipologies realitzats així com les diferents necessitats ens avalen com a constructora referent.

Industrial

Tenim un ampli bagatge en la construcció d’edificacions industrials  i un alt coneixement de la construcció prefabricada de formigó.

Comercial

La ràpida execució i capacitació del nostre personal tècnic són la garantia d’èxit. Som experts en la construcció de projectes comercials o d’altres usos, oficines o centres d’atenció pública.

Turístic

Realitzem construccions i adaptacions de projectes turísitcs, un sector referent en l’àmbit territorial. 

Obra pública

L’amplia experiència en edificació pública. Ho hem aconseguit amb la professionalitat i el rigor que requereixen aquestes construccions.

Residencial

La construcció residencial també forma part dels nostres serveis. Construïm per fomentar el benestar i la seguretat de les persones.

Manteniments

Mantenir els projectes en bon estat és fonamental per tal de garantir uns estàndards de qualitat i, així, ho volem transmetre als nostres clients.

Rehabilitació

Realitzem treballs d’adequació, reparació, ampliació i reformes d’espais que volen dur a terme modificacions en els seus projectes per raons estructurals o d’espai.

Àrees de treball

L’empresa ofereix serveis de logística, agroalimentari, industrial, comercial, turístic, obra pública, residencial, manteniments i rehabilitació. La versatilitat en cada projecte és el que ens dona l’excel·lència en el treball i, per això, com experts en la nostra feina. La voluntat de donar servei a empreses del món del transport i l’emmagatzematge ens ha permès conéixer totes les necessitats del sector i especialitzar-nos en obra pública, industrial i agroalimentària. D’aquesta manera, ens assegurem oferir un servei experimentat, profesional i eficaç per aocnseguir uns bons resultats de cara al client.

Tens un projecte en ment?

Construïm junts!

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?