977 75 27 93 coasa@coasa.org

Tens algun dubte?

Si vols començar un projecte i necessites ajuda, només has d’enviar-nos un correu electrònic o trucar-nos i estarem a la teva disposició per resoldre totes les teves qüestions.

Informació de contacte

On ens trobaràs?

Carrer Mèxic, 29-31, Tecnoparc, 43204 Reus.

}

Horari

Dilluns a divendres: 8.30h – 19.30h
Dissabte i diumenge: tancat

Mantenim el contacte

coasa@coasa.org

Linkedin coasa

linkedin.com/company/coasa

Truca: 977 75 27 93

Volem ajudar-te a fer els teus somnis realitat.

Mantenim el contacte

  Protecció de dades:

  He llegit i accepto la clàusula d'Informació sobre Protecció de Dades

  Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

  Per què contractar COASA com la meva empresa constructora?

  Perquè el principal objectiu per nosaltres és aconseguir la teva satisfacció en els projectes que afrontem plegats. L’experiència ens avala i no et defraudarem.

  Quin és el procés que segueix un projecte de construcció?

  Coasa està gestionada per un personal qualificat i especialitzat en cada àmbit d’actuació. Estudiem el projecte i confeccionem un pressupost adequat a les teves necessitats. Després, t’atorguem un professional que s’encarregarà de gestionar i supervisar el projecte i que estarà a la teva disposició per resoldre tots els teus dubtes. El nostre objectiu principal és que la comunicació entre l’empresa i el client sigui constant des del principi fins l’entrega del projecte final.

  Quin tipus de construccions realitza COASA?

  La nostra empresa opera en el sector de la construcció des de 1982 i ofereix serveis logístics, agroalimentaris, industrials, comercials, turístics, d’obra pública, residencial, de manteniment i rehabilitació.

  Com es planifica un projecte de COASA?

  El termini d’execució quedarà clar abans de començar el projecte i després d’haver realitzat una anàlisi exhaustiva de la dimensió de la construcció. En definitiva, consisteix en un procés seriós, tècnic i professional amb una dedicació exclusiva i personalitzada.

  Vull engegar un projecte. Com ho faig?

  Ens trobaràs a les nostres oficines situades al Tecnoparc (Reus) o bé ens pots trucar per concertar una cita al 977 75 27 93. També ens pots enviar un correu electrònic a coasa@coasa.org i estarem encantats d’ajudar-te.

  Obre el xat
  COASA, Empresa Constructora
  Hola! 👋
  Com podem ajudar-te?