977 75 27 93 coasa@coasa.org

Una empresa familiar d’àmbit provincial

Construïm projectes molt diversos amb un objectiu comú: col·laborar en el desenvolupament de la nostra societat facilitant equipaments de qualitat.

Per què COASA?

Màxima exigència

Busquem activament estàndards de qualitat en tots els nostres projectes

Prevenció laboral

Prioritzem la prevenció de riscos laborals perquè els treballadors són el motor de l’empresa

Responsabilitat mediambiental

Som responsables amb el medi ambient i utilitzem els recursos de manera racional

Vetllem per la transparència

Complim amb les principals qualificacions requerides per a la realització d’obres públiques, l’acreditació i revisió d’aquestes per part de la Junta Consultiva General de l’estat depenent del Ministeri d’Economia són la màxima garantia de solvència econòmica, tècnica i professional. 

També complim amb els requisits d’inscripció en el Registre d’Empreses Acreditades: capacitat i qualitat de la prevenció dels riscos laborals per empreses constructores segons criteris del Ministeri de Treball i Immigració.

Comptem amb el certificat d’Inscripció en el Registre d’Empreses Acreditades segons el Ministeri de Treball i Immigració i també de la classificació de contractistes de l’estat emesa pel Ministeri d’Economia i Hisenda. 

 

Empresa
Coasa és una empresa familiar d’àmbit provincial que es dedica a construir i proporcionar projectes per al desenvolupament de la societat perquè el seu objectiu principal és vetllar per les seves necessitats. Som exigents en la nostra feina i volem oferir uns estàndards de qualitat òptims per tal d’assegurar la qualitat del producte. A més, som responsables amb el medi ambient i utilitzem els recursos de manera racional. La transparència i l’exigència són les màximes de la nostra feina que sempre volem que es vegin reflectides en cadascun dels nostres projectes.

Si ens esculls, també escolliràs:

9

Eficiència i productivitat

Posem a la teva disposició un equip humà de professionals experts en cadascun dels nostres àmbits d’actuació. T’assegurem l’èxit basat en el nostre ampli bagatge.

9

Responsabilitat Social

Volem crear valor social. Pensem que els nostres projectes poden contribuir a millorar el benestar de la nostra societat i assegurar un desenvolupament continu.

9

Transparència en les relacions i en la gestió

Treballem sota criteris de transparència perquè la teva confiança és el més important per a nosaltres. Volem que estiguis al corrent de tots els nostres projectes i accions contínuament.

anys contruint

%

Clients satisfets

“Nosaltres construim i donem forma als edificis. Ells ens donen forma a nosaltres”

winston churchill 

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?