977 75 27 93 coasa@coasa.org

El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona construeix la nova seu de l’empresa CorreoExpress al Polígon de Constantí

nov. 13, 2018 | noticies català

L’empresa seleccionada per portar a terme el projecte és COASA amb Prefabricats Pujol

El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona construeix la nova seu de l’empresa CorreoExpress al Polígon de Constantí. L’empresa seleccionada per portar a terme el projecte és COASA amb Prefabricats Pujol.

El passat 9 de novembre es va posar en marxa l’acte de replanteig i inici del projecte de construcció de les noves instal·lacions de l’empresa CorreoExpress. La previsió és que en un període d’aproximadament 8 mesos estigui finalitzada la construcció en la nova ubicació que serà l’Avinguda Europa del Polígon de Constantí.

L’empresa seleccionada per portar a terme aquest nou projecte, entre les 3 que van presentar-se al concurs, ha estat COASA conjuntament amb Prefabricats Pujol, que van presentar una proposta conjunta i van obtenir una puntuació de 86,3. Ha tingut especial valor la proposta combinada de materials prefabricats de formigó, de l’empresa Prefabricats Pujol i l’experiència de COASA en aquests tipus de construcció.

La nova construcció, que pretén millorar les necessitats operatives i millora d’espais de l’empresa CorreoEspress inclou una nau logística i un bloc d’oficines. Des de COASA estem molt contents de poder portar a terme aquest nou projecte i agraïm novament la confiança depositada en nosaltres.

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?