977 75 27 93 coasa@coasa.org

Remodelació i millora de l’interior del Casal de la Ravaleta

El Casal de la Ravaleta, conegut també com el Casal Municipal del Raval de Cristo, és un recinte situat a la Raval de Cristo – Roquetes on es duen a terme diferents actes municipals i on, també, està situada l’oficina de correus.

  • Client: Ajuntament de Roquetes
  • Categoria: Obra pública

Sobre el projecte

A Coasa ens sentim molt contents d’haver pogut dur a terme aquest projecte i, així, oferir a la població de Roquetes espais segurs i de qualitat.

Així doncs, el projecte ha consistit en la reforma integral de l’interior del Casal de la Ravaleta (Casal Municipal del Raval de Cristo), duta a terme el darrer any.

Volem donar les gràcies a l’Ajuntament de Roquetes per confiar en nosaltres i ens els nostres serveis.

construccio reus

Característiques del projecte

Aquesta obra ha suposat una reforma completa del Casal en qüestió. De fet, ha suposat un canvi total de l’interior del recinte, a més d’afegir-se nombroses millores per fer del recinte un espai més còmode i accessible.

En primer lloc, s’ha transformat l’espai en un escenari fixe per tal de poder dur a terme esdeveniments adaptats a les necessitats pròpies d’un acte.

A més, s’ha construït una barra per a possibles i futures activitats festives. D’aquesta manera, l’espai també s’adapta a aquests tipus d’activitats i, per tant, el recinte pot tenir més funcions.

Per una altra banda, també s’ha dut a terme una ampliació del consultori local, s’han remodelat els lavabos (per tal de fer-los accessibles a persones amb mobilitat reduïda) i s’ha construït una nova oficina d’atenció al ciutadà.

L’oficina de correus, abans situada a l’altell de l’edifici, s’ha reubicat per què tingués un accés directe al carrer. Així, és de fàcil accés per a tots els veïns i visitants.

👉🏻 Un altre factor destacable de l’obra ha estat la millora tèrmica i acústica de l’envolvent de l’edifici. Això s’ha aconseguit amb l’ús de nous materials industrialitzats derivats de reciclats de fusta amb una òptima petjada ecològica.

Si voleu saber una mica més i veure-ho amb els vostres propis ulls, us compartim un vídeo del Canal Terres de l’Ebre on la Regidora d’Urbanisme de Roquetes parla sobre l’obra en qüestió.

 

Organitzacions implicades i personal

La direcció d’execució d’aquesta obra va estar sota les mans dels serveis tècnics municipals i, també, sota les mans de l’arquitecte tècnic Gines Balastegui.

Per una altra banda, el cap d’obra d’aquesta construcció va ser Josep Sanz García.

 

Agraïts de poder formar part d’aquests tipus de projectes i de poder aportar el nostre granet de sorra a millorar espais municipals i, conseqüentment, millorar la qualitat de vida dels ciutadans 🤗

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Obre el xat
💬 necessites ajuda?
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?