977 75 27 93 coasa@coasa.org

Adaptació d’espais a la nova normalitat

jul. 1, 2020 | noticies català

IA en la construcción

Queda clar que l’arribada del Covid-19 ens ha obligat a replantejar-nos la nostra manera de viure, no sols a nivell personal, sinó com a societat.

Aquesta pandèmia ha fet que a marxes forçades hàgim d’adaptar-nos a una altra manera de treballar, relacionar-nos i en definitiva viure.

Un dels punts més importants i que nosaltres vivim de prop és el de la remodelació d’espais. Com ja sabeu, aquest virus es transmet a través del contacte amb les “gotes” respiratories que els humans emetem ja sigui durant la respiració, la tos o en esternudar.

Això ens ha condicionat a prendre com una de les mesures preventives la distància social, establerta en 2m. Així doncs, si només tenim en compte aquest punt, queda clar que molts espais tant públics com privats, oficines, col·legis, gimnasos, centres mèdics, residències, entre altres necessiten ara disposar d’un espai major per a poder realitzar les seves funcions amb totes les garanties.

Per aquest motiu a Coasa ens posem a la disposició de la ciutadania, per a qualsevol dubte sobre aquest tema i amb intenció d’ajudar a tot aquell que requereixi d’una remodelació o ampliació de l’espai.

Com sabeu, en Coasa som experts en el sector i comptem amb una àmplia experiència en les diferents àrees, des de logística, agroalimentària, residencial, obra pública, etc.

No dubteu a contactar amb nosaltres, estarem encantats de ajudar-vos a afrontar aquesta nova normalitat dins dels marcs establerts, assessorant i buscant sempre la millor opció per a cada client i projecte!

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?