977 75 27 93 coasa@coasa.org

Cyber Hut, cases del futur

maig 12, 2021 | noticies català

Cases del futur

Ja sabeu que a Coasa estem sempre pendents de les noves notícies en referència al sector de la construcció, i fa uns dies que s’ha sentit a parlar d’una nova invenció realitzada per Astroland.

 

Aquesta agència interplanetària espanyola que entre altres coses, està desenvolupant les condicions de vida a Mart i ens ha portat les anomenades Cyberhut, cases del futur.

Les cases del futur, o Cyberhut són habitatges d’aproximadament 50m2 que respon a les necessitats de la nova era.

Aquest projecte va sorgir de les inquietuds que va suscitar la pandèmia, per la que els seus creadors van buscar la forma de cobrir qualsevol mena de necessitat possible.

Aixó ho han fet sepre tenint en compte les bases de la sostenibilitat i la intel·ligència artificial.

Millorar la vida de les persones

El repte que va suposar Cyberhut era millorar la vida de les persones a través de la llar. Així doncs aquesta ciber casa és capaç de generar més energia de la que produeix.

A més compta amb un hort hidropònic, un espai per l’entrenament, el teletreball, entre altres elements que la fan un espai únic.

A més, contempla la seguretat davant amenaces naturals, personals i digitals i la flexibilitat, a través d’estades multifuncionals i adaptades a cada persona o família.

Tot això amb l’ajuda d’un assistent digital que ens acompanyarà durant l’experiència i que serà capaç “d’aprendre” de les nostres necessitats, horaris i rutines.

Com veieu, ens espera un futur al·lucinant pel que fa a la construcció, i com no podia ser d’una altra manera, el nostre sector busca integrar-se tecnològicament a les necessitats i avanços actuals.

Així es com s’arriba a proposar noves invencions tan increïbles com les cases intel·ligents, què us ha semblat?

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?