977 75 27 93 coasa@coasa.org

Coasa aposta per l’energia renovable

nov. 3, 2020 | noticies català

IA en la construcción

Coasa aposta per l’energia renovable. Actualment, ens trobem immersos en una època on el tema ecològic té un gran pes dins de la societat. Més concretament, avui dia ens enfrontem a amenaces que si no es tallen a temps, amb solucions eficaces podrien posar en risc els animals i tot el nostre planeta. Entre aquests problemes destaquem especialment: el canvi climàtic, la sobreexplotació dels recursos, la contaminació i l’escalfament global.

 

Així doncs, aquestes amenaces ens consciencien i en certa manera ens han obligat als ciutadans i  a les ciutadanes a preocupar-nos i com a conseqüència a realitzar accions per poder frenar aquest problema tan greu.

 

Pel que fa a l’energia verda, també coneguda com a energia renovable o energia neta, és aquella energia no contaminant que es produeix i prové de recursos inesgotables que proporciona la mateixa naturalesa, fonts renovables.

 

Aquesta energia no produeix emissions contaminants ni gasos d’efecte hivernacle. Per tant, té grans avantatges. Per una banda, és rentable, de fàcil manteniment, eficient i sostenible. Però, això no és tot, també funciona de protecció del medi ambient i conservació dels recursos naturals.

 

Finalment, un altre punt important que caldria ressaltar és que amb el temps aquestes energies renovables estan adquirint una gran importància, ja que exerceixen un paper molt important en les polítiques ambientals.

 

Per tant, des de Coasa ens hem unit a Indexo, la comercialitzadora elèctrica de confiança que cobreix totes les necessitats de la nostra empresa. Hem realitzat aquesta unió per tal de millorar l’eficiència energètica i impulsar l’ús d’energies netes en lloc de fonts perjudicials per al medi ambient.

 

Com no podria ser d’una altra manera Coasa aposta per l’energia renovable amb el fi d’afavorir i estendre un consum eficient procedent de fonts renovables. Què us sembla a vosaltres aquesta unió per millorar el planeta?

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?