977 75 27 93 coasa@coasa.org

Coasa, nou soci i vocal de PIMEC i PIMEC Baix Camp

abr. 22, 2024 | noticies català

Coasa, nou soci i vocal de PIMEC i PIMEC Baix Camp

 

 

El passat dimarts vam participar a la Primera Edició dels Reconeixements empresarials PIMEC Baix Camp, com a nous socis de PIMEC i com a vocals de la junta directiva de PIMEC Baix Camp.

 

L’acte va tenir lloc a firaReus amb més de 150 empresaris i empresàries del territori, i va comptar amb la col·laboració de la Regidoria de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement de l’Ajuntament de Reus.

 

Així, durant l’esdeveniment, la patronal va atorgar cinc distintius a diferents iniciatives empresarials que amb la seva tasca impulsen la competitivitat del teixit empresarial del Baix Camp.

 

Els guardonats van estar Salut i Treball (digitalització); Llaberia Plàstics (internacionalització); Xalet de Prades (turisme sostenible); Mallafré (agroalimentació); i Andrés Pintaluba (trajectòria empresarial).

 

“És imprescindible que com a agent social i econòmic reconeguem empreses que estan sent referents en aquests moments de canvis, no només pel present, sinó també pel futur”, afirmava Antoni Cañete, president de PIMEC.

 

Un plaer haver pogut formar part de la jornada i immensament agraïts per formar part de PIMEC! 🤗

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?