977 75 27 93 coasa@coasa.org

Color Terracota

gen. 29, 2021 | noticies català

Ja sabeu el que diuen, “per a gustos els colors!” i a Coasa ho tenim molt clar. En el nostre sector treballem amb tants gustos com persones, es per això que ens hem vist involucrats en projectes tant diferents com únics.

 

Es cert que tot i aquestes diferències “personals” de cada client, hi ha una cosa que sempre acaba definint la trajectòria, les tendències.

La tendència

I sí, tots tenim el nostre propi criteri, però que va abans l’ou o la gallina? Seria complicat establir la relació entre “el que ens agrada i la tendència”.

 

En aquest punt, els nostres professionals tenen una mà a favor, ja que a Coasa treballem diàriament per estar sempre a la avantguarda del nostre gremi, i com no podria ser d’una altra manera, també tenim clares les tendències de cada any.

 

I es que de les tendències ningú s’escapa, i tot i la excepcionalitat del passat 2020 i l’incipient 2021, aquest any ja té una tendència clara respecte als colors i hi ha un que ja comença a veure’s…

Color Terracota

Aquest 2021 és d’un to terracota, amb matisos coral, rosa y taronja o com nomenarien alguns, de color “terracota”.

 

Aquest color és versàtil i alegre i té la capacitat de transformar la vostra llar, gràcies a la seva gamma cromàtica que donaran un toc menys pla als espais.

 

Aquesta tendència també va acompanyada de altres que us hem avançat anteriorment, d’introduir elements naturals tant en construcció com en decoració.

 Espais únics

De fet, el color terracota o terra calenta, prové de l’argila i és un to que acompanyat d’una decoració adient, pot fer de les vostres estances espais únics.

 

Altres colors terra com el beige, o el marró estan sobre la taula aquest any, però sense dubte el terracota és un de molt especial, no ho penseu?

 

 

 

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?