977 75 27 93 coasa@coasa.org

Combinar modern i clàssic

ag. 12, 2020 | noticies català

En primer lloc l’estil modern i clàssic pot semblar una contradicció, però ¿pot ser una arquitectura o decoració clàssica i moderna a la vegada? La resposta és si.

Actualment aquestes combinacions són molt recurrents i es barregen línies més rectes i definides, més contemporànies amb elements com la pedra, els marbres o el ferro que poden ser més clàssics.

També el moviment modern i clàssic no pressuposa necessàriament el minimalisme ni tampoc el rebuig al passat ,més aviat en moltes construccions contemporànies es busca la inspiració en la clàssica.

 

Materials

Alguns materials que s’utilitzen per fer un homenatge al passat mes clàssic poden ser la pedra, la fusta o altres que posen en valor les qualitats del passat clàssic.

Probablement, materials com el marbre o el ferro aporten elegància a les construccions i als interiors que poden combinen perfectament amb els estils més minimalistes.

Aquest estil, tracta de combinar elements i es caracteritza per la seva simplicitat, elegància, sofisticació i naturalitat. La fi principal d’aquest estil és crear una atmosfera de serenitat i comoditat.

 

Colors i disseny

Els colors principals de l’estil modern i clàssic solen ser el beix, el marró o el negre, sense descartar colors com el gris o tons grisencs i plata.

Les línies de l’interior solen ser línies simples i modestes que permeten afegir colors suaus.

Les parets solen tenir textura i pots decorar-se amb elements natrales o altres ornaments de guix.

 

La màgia sorgeix quan s’aconsegueix l’equilibri perfecte entre estils i una harmonia i en Coasa som experts en aconseguir equilibris amb la màxima professionalitat.

Treballant amb tot tipus de materials i amb el consell sempre d’un llarg recorregut en el sector que et serà de gran ajuda a l’hora de definir tots els teus projectes.

Finalment, si vols veure més sobre els nostres treballs pots accedir a: https://coasa.org/es/arees-de-treball/

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?