977 75 27 93 coasa@coasa.org

Construcció amb panells CLT: característiques i avantatges

abr. 8, 2019 | noticies català

CCOASA s’encarregarà de la construcció del centre diürn terapèutic d’Alzheimer de Reus que es preveu la seva finalització al mes de juliol. Nosaltres sempre escollim els materials més adequats per a cada tipus de projecte i, en aquest cas, el proveïdor de material per a la construcció del centre és Egoin. 

Concretament, hem escollit, d’entre els seus productes, els panells de CLT, un material fet de fusta d’alta eficàcia estàtica que permet desenvolupar construccions diàfanes, sense estructures de pilars i bigues, cosa que fa guanyar espai i generar volums majors. 

Per altra banda, aquest sistema constructiu prefabricat, modern, ecològic i flexible té una alta resistència mecànica que permet crear línies rectes i tendències molt més contemporànies. 

Així, el centre comptarà amb un disseny innovador sense deixar de banda l’estabilitat i exigència que la construcció requereix. 

Per què COASA ha escollit panells CLT?

  • Excel·lència estàtica: aquest material té una alta capacitat de càrrega i permet forjats sense importants murs de càrrega, cosa que facilita ampliar els espais.
  • Bioconstrucció: som conscients de la importància de ser respectuosos amb el medi ambient i, aquest material, redueix l’energia estàtica i les emissions de CO2. 
  • Òptimes resistència tèrmica i acústica: té un gran aïllament tèrmic i també un alt coeficient d’absorció acústica
  • Rapidesa en el muntatge: un projecte amb poc temps, requereix un muntatge fàcil d’instal·lar. En aquest cas, els components de les parets s’analitzen i fabriquen en línies de control numèric, minimitzant errors i temps morts a l’obra.
  • Qualitat de vida: aquest material permet nivells de màxim confort tèrmic i acústic, que repercuteixen directament en la millora de la qualitat de vida
  • Alt valor ecològic: les matèries primes utilitzades provenen d’explotacions forestals que són ecològics, social i econòmicament responsables.

Tots els avantatges que ens proporcionen aquests materials, fan que el centre diürn terapèutic d’Alzheimer pugui gaudir d’un projecte molt interessant i, sobretot, responsable a finals del mes de juliol. 

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?