977 75 27 93 coasa@coasa.org

Construcció de locals comercials a mesura de les teves necessitats

jul. 3, 2023 | noticies català

IA en la construcción

Construcció de locals comercials a mesura de les teves necessitats

 

Busques una empresa de construcció de locals comercials que t’ajudi a construir espais per a la teva empresa? A Coasa estarem encantats d’ajudar-te a realitzar el projecte que tant temps fa que desistges, compartint els nostres coneixements adquirits a través d’una llarga experiència.

 

Els nostres valors de compromís i sostenibilitat t’ajudaran a tenir un projecte estable per al futur. Per això, avui parlarem de la construcció de locals comercials!

 

Continua llegint.

 

Què tenir en compte per a la construcció de locals comercials

 

Construir locals comercials és molt més que un projecte d’edificació: és tota una història. I és que, clar, un local comercial ho és tot, o gairebé tot, per a un negoci. A més, hi ha locals comercials de tot tipus, tant a nivell de sector com de característiques. Per tant, no n’hi ha dos d’iguals.

 

Així, l’equip de Coasa podem crear un espai adequat per al teu negoci i els teus clients. Treballarem amb tu per a entendre els aspectes clau que has de posar en marxa perquè l’espai funcioni i sigui òptim, agradable i adequat. A més, la nostra experiència ens ajudarà a assessorar-te sobre determinats aspectes tècnics.

 

Qualitat i seguretat

 

La qualitat i seguretat sempre són pilars fonamentals en el sector de la construcció. Per això, cal usar i aplicar materials d’alta qualitat i aplicar rigorosos estàndards de construcció per a garantir la durabilitat dels locals comercials que construïm. A més, per descomptat, cal assegurar-se amb precisió que es compleixen totes les normes establertes per a aconseguir un entorn segur i saludable per a tots els futurs usuaris.

 

Sostenibilitat i eficiència energètica

 

La sostenibilitat ha de ser una prioritat en tot tipus de construcció. També, és clar, en la construcció de locals comercials. Cal implementar pràctiques de construcció ecològiques, com l’ús de materials renovables, aplicació de sistemes d’energia renovable, disseny d’espais que fomenten l’ús eficient de l’energia, etc.

 

Avui dia, és més important que mai ser conscients de l’impacte ecològic dels materials que utilitzem i de tot allò que construïm. Per això, a Coasa ens esforcem perquè els nostres edificis siguin sostenibles i s’adaptin al nostre entorn. Volem fer de la protecció i conservació de la nostra regió i entorn una qüestió d’honor, al mateix temps que construïm de forma més sostenible.

 

Si t’interessa el tema, et convidem a llegir aquesta entrada de blog on et donem alguns consells perquè els projectes de construcció siguin més respectuosos amb el medi ambient.

 

Disseny innovador

 

A l’hora de dur a terme un projecte de construcció de locals comercials, cal fusionar la funcionalitat i el disseny innovador. Cal crear espais amb bona il·luminació, adaptada al producte que s’ha de vendre, amb soroll òptim per què no es concentri excessivament, amb una bona altura, amb suficient espai per què els clients es sentint còmodes, etc.

Per això, és important estudiar les últimes tendències ergonòmiques i així poder optimitzar els espais de treball i els diferents llocs que necessites respecte al teu projecte de construcció.

 

empresa-constructora-tarragona

Flexibilitat

 

Avui dia, més que mai, hem d’aprendre a ser flexibles i adaptar-nos a totes les eventualitats. Se’ns poden ocórrer nous mètodes de treball o nous espais. Per això, quan construïm locals comercials, sempre deixem espai per a futures adaptacions.

 

En altres paraules, sempre ens assegurem que les diferents zones del local puguin modificar-se per a adaptar-se a les seves necessitats.

 

Tipus de locals comercials que hem construït

 

Com a empresa de construcció de locals comercials, entre altres, hem tingut l’oportunitat de treballar en una gran varietat de projectes. Això ens ha fet aprendre moltíssim, ja que cada projecte és únic i diferent.

 

Aquí tens una llista i enllaços dels projectes que hem realitzat, segons la categoria de construcció, des de supermercats fins a reformes:

 

Supermercats

 

Durant els nostres anys d’experiència, hem pogut treballar en diversos projectes de construcció de locals comercials. Alguns dels més recents, per exemple, són els dels supermercats Eurospar.

 

Per als supermercats de les localitats de Sant Jaume d’Enveja i Torredembarra, vam treballar amb estructures prefabricades. 

 

Per al supermercat Eurospar de l’Ametlla de Mar, vam emplear una estructura metàl·lica i revestiment ceràmic revestit amb xapa grecada, el color i geometria dels quals són totalment corporatius.

 

empresa-construccion-coasa

 

Concessionari i tallers automòbils

 

Un altre exemple de local comercial és el que vam realitzar per al concessionari de cotxes Honda a Reus. Un projecte amb un estil molt modern, cridaner i innovador que, sense dubte, estem agraïts d’haver pogut dur a terme.

 

Per una altra banda, un altre projecte que vam realitzar va ser el de la nau-taller comercial de Martins Racing & Sports. Aquest va ser molt gratificant, ja que vam poder construir-lo en el temps previst i aplicant materials i processos de màxima qualitat.

 

Per a Rodi, un taller mecànic de Reus, vam realitzar l’adequació de la nau-taller de pneumàtics ubicat al polígon Bellisens H-6 de Reus.

 

Centres comercials

 

A Coasa també hem realitzar obres de majors dimensions com són centres comercials. Per exemple, vam ser els encarregats de construir un Decathlon a Lleida, el qual va comprendre la sala de vendes, l’oficina i vestuaris, la zona de lavabos públics, el magatzem, la sala tècnica, la urbanització exterior amb zona d’aparcament i un aparcament subterrani per al públic.

 

A més, també vam realitzar l’ampliació d’una botiga Decathlon on vam aplicar i integrar muntatge prefabricat. Com dèiem, la flexibilitat és essencial en el sector de la construcció.

 

Reformes

 

A Coasa no només construïm projectes des de zero. Pensem que les reformes són essencials per donar una nova vida als espais comercials i, alhora, cuidar el medi ambient.

 

Un projecte que vam dur a terme va ser la reforma integral d’Expert, una botiga d’electrodomèstics ubicada a Reus.

 

També, per a Esteba, una empresa referent en fusta i ferreteria, vam adequar el seu nou espai comercial per donar un millor servei als seus clients. L’espai va ser modernitzat, amb paviments i falsos sostres continus que donaven tot el protagonisme a la fusta en uns mobles dissenyats a mesura per a l’espai.

 

constructora-reus-tarragona

Necessites una empresa de construcció de locals comercials?

 

Des de Coasa, com a empresa constructora amb molts anys d’experiència, podem ajudar-te a fer realitat el teu projecte de construcció de locals comercials. No dubtis en contactar-nos si ho necessites.

 

Fes realitat el teu projecte

No dubtis en contactar-nos si vols engegar un projecte o si necessites fer-nos alguna consulta.

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?