977 75 27 93 coasa@coasa.org

Empresa constructora a Reus i voltants

febr. 22, 2024 | noticies català

Empresa constructora a Reus i voltants

 

Com a empresa constructora a Reus amb una trajectòria solida i un compromís ferm amb l’excel·lència, a Coasa hem estat testimonis i protagonistes del paisatge arquitectònic de la regió, deixant la nostra empremta en projectes que abasten una amplia gama de sectors i necessitats.

 

Busques una empresa de construcció que s’adapti a les teves necessitats? Vols que els teus projectes s’adaptin als teus pressupostos i temps d’entrega? A Coasa t’oferim solucions a mesura que s’ajusten a les teves necessitats!

 

Amplia experiència en el sector

 

A Coasa, empresa constructora a Reus, comptem amb un equip professional amb molts anys d’experiència. De fet, som una empresa familiar inaugurada l’any 1982.

 

Així, hem dut a terme des de petites remodelacions fins a grans projectes d’infraestructura, demostrant sempre la nostra capacitat per oferir resultats impecables i solucions a mida per a cada client.

 

Tot tipus de sectors i obres

 

Necessitis el tipus d’obra que necessitis, estem aquí per fer-la realitat. Des d’espais comercials fins a projectes residencials i públics, o obra industrial, ens adaptem a cada projecte amb dedicació, professionalitat i compromís.

  • Logística
  • Agroalimentari
  • Industrial
  • Comercial
  • Turístic
  • Obra pública
  • Residencial
  • Manteniments
  • Rehabilitació

 

Aquí, alguns dels projectes recents que hem realitzat:

 

Compromesos amb la sostenibilitat i les ODS

 

Actualment, el nostre entorn ens demana cura i respecte. Per això, no ens quedem enrere en les accions a implementar. En cada projecte que realitzem, ens esforcem per integrar pràctiques i materials sostenibles que contribueixen a la protecció del medi ambient i al benestar de tots i totes. El nostre compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenibles de les Nacions Unides guia la nostra feina diària, assegurant que cada pas que donem estigui alineat amb un futur més just i respectuós.

 

coasa-ods

Consciència amb la seguretat i salut

 

Els riscos que comporta la construcció -maquinaria pesada, altures, exposició a factors climàtics extrems, cansament, etc.- fan que la seguretat en el lloc de treball sigui essencial; una prioritat. Per això, són moltes les accions i pràctiques que tenim en compte dia rere dia per assegurar un entorn laboral segur:

👉🏻 Formació i capacitació

👉🏻 Ús d’Equips de Protecció Individuals

👉🏻 Planificació i avaluació de riscos

👉🏻 Supervisió constant

👉🏻 Comunicació efectiva

👉🏻 Manteniment preventiu

 

A més, a Coasa som ben conscients dels riscos associats amb l’amiant, per això, ens prenem molt seriosament la seva retirada i maneig segur. El nostre equip està degudament capacitat i equipat per dur a terme aquestes tasques de manera eficient i segura, garantint la protecció tant dels nostres treballadors com de l’entorn en què operem.

 

Empresa constructora a Reus

 

Així, la nostra empresa constructora a Reus i voltants no només es dedica a aixecar estructures, sinó també a fer realitat tota mena de projectes, a protegir el medi ambient i a garantir un futur millor. Estàs buscant una empresa constructora els valors de la qual siguin qualitat i compromís? Som l’empresa que estàs buscant! Contacta’ns i fem realitat el teu projecte amb excel·lència, compromís i fiabilitat.

 

rehabilitar-edificios-antiguos
Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?