977 75 27 93 coasa@coasa.org

En què consisteix una reforma integral

des. 12, 2023 | noticies català

En què consisteix una reforma integral

 

Tots i totes, alguna vegada o altra, hem sentit a parlar d’una reforma integral. I el que ens ve al cap és: canvi, renovació. Però, en què consisteix realment una reforma integral?

 

Continua llegint!

 

Què és una reforma integral

 

Una reforma integral és un procés de renovació i millora d’un espai amb l’objectiu d’adequar-lo a les necessitats i preferències del seu propietari.

 

Apostar per aquest procés és una gran solució per adaptar qualsevol espai a les teves necessitats. Inclús, per estalviar, ja que una reforma integral sol sortir més econòmica que una obra nova.

 

Elements essencials

 

Anem a veure alguns dels elements més importants a tenir en compte!

 

Visió global del canvi

 

Una reforma integral no només consisteix en aplicar alguns retocs o canvis estètics. Va molt més enllà, ja que implica una re avaluació completa de la distribució i funcionalitat de l’espai. Per tant, es busca una visió global que englobi aspectes estructurals, decoratius i funcionals.

 

Disseny personalitzat

 

Un projecte de reforma integral pot adaptar-se a les necessitats i gustos del client, per tant, cada projecte és únic. En aquests casos, dissenyadors i arquitectes col·laboren unidament per plasmar la visió del client en cada detall de l’espai i, posteriorment, poder-ho dur a la realitat.

 

Actualització de les instal·lacions

 

Les reformes integrals també solen incloure l’actualització d’instal·lacions elèctriques, fontaneria i sistemes de climatització. Aquest pas, de fet, és essencial per garantir la seguretat i eficiència energètica de l’espai, així com per complir amb les normatives vigents.

 

Renovació d’acabats

 

És clar, el canvi i renovació d’acabats és evident en una reforma integral. Des de sòls i parets fins a sostres i fusteria, cada element s’escull curosament per reflectir el resultat desitjat.

 

Aquest procés és una bona oportunitat per adaptar els acabats a les tendències actuals.

 

Optimització de l’espai

 

L’optimització de l’espai és un repte constant en les reformes integrals. I és que durant aquest procés es busquen solucions eficients per maximitzar l’ús de l’espai disponible, incorporant emmagatzematge intel·ligent i distribucions que millorin la fluïdesa i funcionalitat de l’entorn.

 

hormigon-en-la-construccion

Tecnologia i sostenibilitat

 

La integració de tecnologia i la consideració de pràctiques sostenibles són tendències a l’alça en les reformes integrals modernes. Des de sistemes d’automatització de la llar fins a opcions eco amigables en materials, es busca equilibrar la comoditat amb un respecte conscient per l’entorn.

 

Avantatges d’una reforma integral

 

Apostar per una reforma integral ofereix una sèrie d’avantatges notables per aquells/es qui busquen transformar un espai:

 

  • Transformació completa. Des de la distribució fins als acabats, una reforma integral permet renovar tots els racons d’un espai.
  • Millora de la funcionalitat. Normalment, una reforma integral implica una re avaluació i optimització de la distribució de l’espai, per tant, millora la funcionalitat d’aquest.
  • Augment del valor. Invertir en una reforma fa que el valor de la propietat augmenti considerablement. I, si es tracta d’una reforma integral, aquest augment és més notable.
  • Eficiència energètica. Avui dia, pensar en la sostenibilitat és essencial. Una reforma integral et permet actualitzar instal·lacions, incorporar tecnologies eficients, millorar l’aïllament tèrmic, etc. Per tant, no només cuidem l’entorn, sinó que també reduïm el consum d’energia.
  • Comoditat i benestar. Una reforma integral no només sol dur-se a terme per factors estètics, sinó també per factors que impliquen la comoditat i el benestar dels usuaris de l’espai.

 

Empresa de reformes integrals  

 

Estàs buscant una empresa de reformes integrals? Estem aquí per a ajudar-te! Una reforma integral suposa un procés complex, per això, ajudar-se de professionals és la opció més encertada. Parlem-ne sense compromís i veiem com podem fer realitat el teu projecte!

 

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?