977 75 27 93 coasa@coasa.org

Escales i tendències

nov. 30, 2020 | noticies català

Diuen que per arribar a l’èxit no hi ha ascensors, normalment s’ha d’arribar per les escales i suant la samarreta!

Amb aquesta introducció venim a parlar-vos de les escales! Una construcció present des de l’antiguitat, i que avui dia tot i els avanços tecnològics encara ens acompanya!

A #Coasa n’hem fet moltes d’escales, sempre buscant que el disseny i la funcionalitat estigui en concordança amb cadascun dels projectes.

Així doncs, avui venim a parlar-vos de les 3 tendències més rellevants en escales d’aquest 2020!

Escala de Caragol
Aquest tipus d’escala ja és un clàssic, però per l’amortització d’espai acostuma a ser un recurs molt sol·licitat. L’última tendència en escales de caragol és l’escala amb barana de panells, un disseny exclusiu dissenyada i fabricada amb panells tancats, que atorguen presència i personalitat.

Escala Volada
Aquest disseny d’escala és molt popular i de ben segur que no passarà de moda durant diversos anys. La idea és, com bé diu el seu nom, que l’escala faci efecte que queda en suspensió, sigui perquè no hi ha barana o perquè s’utilitza una de vidre.
A part d’original, aquest tipus de disseny atorga força i la lluentor a l’espai.

Escala Helicoidal i Escala Corba
Aquest tipus de disseny d’escala es caracteritza com diu el nom en què forma una corba o d’hèlix. La diferència entre la de caragol és l’amplitud de superfície de l’escala, que en el cas de la de caragol queda repartida de manera vertical, mentre que en l’helicoidal i corba ho fa seguint una línia horitzontal.

I fins aquí els 3 models de disseny d’escala que han sigut tendència aquest 2020. Veurem que ens espera aquest 2021 pel que fa a el disseny d’interiors i la construcció. A Coasa ens encanta assabentar-nos de les tendències i novetats, així que prometem mantenir-vos actualitzats!

 

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?