977 75 27 93 coasa@coasa.org

Espanya exemple internacional en el món de la construcció

jul. 15, 2020 | noticies català

Potser molts no ho saben, però Espanya està dins dels grans líders en el món de la construcció internacional. I no parlem de petits projectes, sinó que les empreses constructores estan explotant tot el seu potencial a l’estranger, on sembla que a hores d’ara hi ha més oportunitats pel que es refereix a la realització d’apostes més ambicioses.

 

Tot va sorgir arran de la caiguda d’obra pública a Espanya, això va comportar que d’alguna manera la construcció espanyola apostés per la internacionalització i la veritat és que el resultat ha estat molt positiu, ja que gran part de la facturació de les grans constructores prové de projectes a l’estranger.

 

No parlem només de plans ambiciosos, sinó que són alhora exemples d’innovació, complexitat, modernització i com no, bellesa. Entre elles trobem rasca cels, ponts, autopistes, dessaladores, línies ferroviàries i de metro i túnels.

 

A continuació us nomenarem exemples de grans construccions en l’estranger que són un exemple clar del potencial que hi ha dins el sector de la construcció espanyola.

 

  • L’empresa Acciona i la nova dessaladora sostenible a Hong Kong. Amb una previsió per al pròxim 2023 permetrà un ús més sostenible de l’aigua a la regió Asiàtica.

 

  • ACS: El ‘skyline’ novaiorquès, més elegant amb The Spiral. Amb els seus 317 metres i 66 plantes, serà un edifici verd en el qual els jardins penjants en forma d’espiral li conferiran una personalitat única.

 

  • FCC: Més qualitat de vida gràcies al metre de Riad. Són sis línies de metro per a un total de 175 quilòmetres que vindran a convertir-se en la columna vertebral del transport públic de la ciutat, on la majoria dels més de set milions de desplaçaments diaris es fan ara mitjançant l’ús del vehicle privat.

 

Què us ha semblat? La veritat que a Coasa ens encanta veure com el sector de la construcció Espanyol està tan ben reconegut a l’estranger, i veure projectes tan complets com aquests només ens motiva a seguir treballant diàriament amb tot l’entusiasme i motivació que ens caracteritza!

 

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?