977 75 27 93 coasa@coasa.org

Impermeabilització

ag. 27, 2020 | noticies català

Mai s’ha de començar la casa per la teulada. Aquesta frase feta té molta raó i al món de la construcció també té un important significat.

Coasa hem treballat amb molts projectes, i sempre ho hem fet amb la màxima professionalitat i coherència. Òbviament, mai hem començat cap construcció per la teulada, però si és cert, que la teulada i cobertes tenen un paper fonamental dins qualsevol construcció.

La coberta o sostre, és una de les parts més exposades de les construccions, ja que han de suportar les inclemències del temps, sol, pluja, vent o neu. Per tant, mai s’ha de començar la casa per la teulada, però sí que se li ha d’atorgar màxima atenció.

Un punt clau a l’hora d’aconseguir un bon resultat passa per la bona impermeabilització del sostre, però per triar la millor opció, primer s’han de tenir certes consideracions tècniques com:

· Tipus d’elements que s’ha d’impermeabilitzar i ús: Si tracta d’una coberta plana o inclinada, o de la mena d’ús que se li vagi a donar (transitable, no transitable, enjardinada, industrial…). Això definirà si es necessita gran resistència o no.

·Factors meteorològics: Com hem avançat, el sistema d’impermeabilització ha de garantir protecció davant les inclemències temporals. En funció d’això s’utilitzarà un tipus o un altre d’impermeabilització, que també definirà la resistència i la seva durabilitat en el temps.

· Impacte ambiental: A Coasa també treballem sempre mirant la sostenibilitat i eficiència energètica, Tenint en compte la legislació vigent recollida en el Codi Tècnic de l’Edificació (CTE) per a aquests usos.

Coasa som experts en molts sectors, i com comentaven inicialment, ens hem vist involucrats en molts projectes en què la correcta impermeabilització era la clau. Nosaltres sempre hem treballat i treballem, per donar-li al client la millor opció, garantint la seva durabilitat i qualitat.

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?