977 75 27 93 coasa@coasa.org

Interiors passats de moda?

set. 28, 2020 | noticies català

Si heu seguit les últimes publicacions a xarxes, haureu llegit que fa uns dies us parlàvem sobre l’estuc, fent referència al fet que als anys 80 era un estil molt utilitzat en les vivendes, però que va caure en el desús a partir dels 2000 i que el dia d’avui es podria afirmar que “està passat de moda”.

 

Avui a Coasa venim a parlar-vos d’estils en construcció que estan passats de moda, tot i que avui dia encara es poden trobar en alguna casa de construcció antiga.

 

Començarem per l’estuc. Com vam comentar en posts anteriors, es tractava d’un tècnica de revestiments de parets econòmica i que dissimulava a la perfecció els desperfectes de parets. Per aquest motiu es va fer tant recurrent amb el boom de la construcció, era un recurs fàcil i econòmic.

 

Amb l’arribada dels 2000 i el minimalisme, l’estuc o gotelé es començava a veure “massa” recarregat i es va deixar pas a les parets completament llises i netes.

 

Un altre estil que va passar de moda alhora que l’estuc és l’estuc venecià. Per la mateixa raó que li va succeir a l’estuc, la mirada minimalista dels 2000 deixava fora de joc aquests estils de parets, tot i que en el seu moment de major boom, estava relacionat amb el luxe i la bellesa.

Per aquest motiu i a diferència de l’estuc ordinari, el venecià sortia molt més car, pel tipus de tractament que s’havia de fer a les parets.

 

Un altre material que ha passat a l’història és el Gressite blau. Aquesta tendència va comportar que molts lavabos de l’època adoptessin un aspecte de piscina. Avui dia es cerquen altres formats i colors. Encara que les peces siguin quadrades, amb un color més actual i subtil, que encaixi amb la tendència actual, pot quedar molt bonic i contemporani alhora.

 

Que us ha semblat aquest recorregut per materials passats de moda? Us en queda algun a casa? Si teniu ganes de donar un canvi a la vostra casa o oficina, no dubteu en contactar amb nosaltres! Ajudarem a donar un aire fresc als vostres espais amb la màxima professionalitat.

 

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?