977 75 27 93 coasa@coasa.org

La poliurea, material esencial per a la impermeabilització

juny 6, 2019 | noticies català

La poliurea és un producte que actualment està considerat com un dels millors al mercat per a impermeabilitzacions i també per molts altres usos.
Concretament, per a la construcció de la coberta de la Fundació Rosa María Vivar s’ha escollit aquest tipus de producte per diversos motius, però abans haurem de concretar què és la poliurea.
Es tracta d’un polímer sintètic que té una gran capacitat d’elongació i resistència a l’abrasió, així com nombroses propietats químiques.
Per altra banda, us parlarem dels avantatges que suposa aquest material en aquesta infografia.

És una membrana sense juntes i molt flexible cosa que permet adaptar-se a una gran varietat de superfícies. Per altra banda, és resistent a l’abrasió i a la compressió i també té unes excel·lents qualitats com aïllant elèctric. Tanmateix, també és aplicable a qualsevol tipus de substrat i està exempt de dissolvents.
Com veieu, la quantitat d’avantatges són molt nombroses i, per tant, creiem que l’elecció d’aquest material per a la coberta del centre d’Alzheimer de la Fundació Rosa María Vivar ha estat la més encertada.

Si creieu que teniu un projecte que us encaixa amb la nostra filosofia i manera de treballar, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. COASA compta amb una llarga trajectòria que li ha permès a ser un referent territorial en construcció.

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?