977 75 27 93 coasa@coasa.org

Marbre

febr. 15, 2021 | noticies català

IA en la construcción

A Coasa ens encanta parlar-vos de materials de construcció, sobretot si es tracta de materials tan versàtils com el que us portem avui, el marbre.

El marbre és present en la construcció, la decoració i fins i tot en l’escultura. I és que es tracta d’un material amb una gamma de colors molt diversa, convertint-lo així en un material molt adaptable a gairebé qualsevol ambient.

Es tracta d’un material natural, provinent de minerals metamòrfics, això vol dir que la seva creació depèn dels capritxosos factors climàtics, a més de l’exposició a diferents pressions. Això ho converteix en un material únic i singularment reconeixible.

Aquest tipus de mineral pot aparèixer en diferents colors com: vermell, blau, negre, gris, verd, groc, però també en colors uniformes i variats.

Entre els principals usos del marbre, trobem la decoració. En aquest cas tant per a exteriors i interiors, el marbre pot utilitzar-se per a recobrir parets, plaques de cocció, façanes i escales, atorgant així sofisticació i elegància.

El marbre és un material ideal per a llocs que requereixin higiene contínua, ja que és fàcil de tractar i molt resistent.

En el món de l’escultura té un pes considerable, ja que com a curiositat apuntarem que les 7 meravelles del món estan construïdes majoritàriament amb aquest material.

A més, és un material envelleix bé en comparació amb altres materials. A més, la seva durada és molt superior, perquè resisteix la calor i els impactes.

En definitiva, el marbre és un material increïble que, en Coasa ens encanta! Què opineu vosaltres?

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?