977 75 27 93 coasa@coasa.org

Nova planta fotovoltaica a les instal·lacions de Coasa

abr. 22, 2024 | noticies català

Nova planta fotovoltaica a les instal·lacions de Coasa

 

La setmana passada vam posar en funcionament una nova planta fotovoltaica a Coasa a la coberta de les nostres instal·lacions, ubicades al Tecnoparc de Reus.

 

Gràcies a aquesta infraestructura, serem capaços de generar el 100% de les necessitats elèctriques consumides a les nostres oficines, ubicades al Carrer Mèxic, així com del Magatzem I (Tecnoparc) i Magatzem II (Partida Blanacort) 🙌🏻

 

Aquesta infraestructura es troba parcialment finançada pel Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de la Unió Europea.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Energia renovable

 

A Coasa som conscients de la importància d’apostar per l’energia renovable; no només per consideracions ambientals, sinó també econòmiques, socials i de seguretat.

 

Reducció d’emissions de carboni

La generació d’energia a partir de fonts renovables com les plantes fotovoltaiques no produeix emissions de gasos d’efecte hivernacle. Això és crucial per combatre el canvi climàtic, reduir la contaminació de l’aire i protegir el medi ambient.

 

Sostenibilitat

Les fonts renovables, com el sol, són inesgotables, a diferència dels combustibles fòssils. Això garanteix una font d’energia sostenible per a les generacions futures.

 

Reducció de costos

Encara que la inversió inicial en energia renovable pot ser alta, els costos operatius són generalment baixos i estan disminuint amb el temps gràcies als avanços tecnològics. A més, en reduir la dependència de combustibles fòssils, s’eviten els costos associats amb la seva volatilitat de preus.

 

Conservació de recursos naturals

La producció d’energia a partir de fonts renovables requereix menys extracció i consum de recursos naturals no renovables, contribuint a la seva conservació i protecció.

 

Per això, celebrem la nova planta fotovoltaica instal·lada a la coberta de les nostres instal·lacions! 👏🏻

 

Seguim apostant per un present i futur millor. Per un món més sostenible!

 

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?