977 75 27 93 coasa@coasa.org

Paviments vinílics

maig 2, 2019 | noticies català

Els paviments vinílics estan a l’ordre del dia i és que aquest tipus de construccions ofereixen un gran nombre d’avantatges. Moltes empreses ja han començat a optar per aquests paviments ja que els ofereixen molts beneficis pel que fa a la construcció, instal·lació i també disseny.

A continuació, t’exposem els principals avantatges que suposen els paviments vinílics:

  • Instal·lació: S’instal·len de manera flotant sobre el sòl, i això els permet estalviar temps, economia i un gran avantatge de poder fugir d’obres sorolloses, brutes i molestes. La seva instal·lació es fa a través de sistemes en clic i això fa que la col·locació sigui ràpida, neta i còmoda.
  • Disseny: Hi ha una gran varietat de dissenys amb acabats de fusta o pedra que s’adapten perfectament a les teves necessitats. Cada vegada, els acabats són més naturals i realistes.
  • Pressupost adaptable: hi ha una gran varietat de preus que fan que sigui molt més fàcil adaptar-se a totes les butxaques i també economies.
  • Resistència: són 100% resistents a l’aigua i a la humitat. Per aquest motiu, són ideals per a soterranis, cuines, banys, vestuaris i cambres de rentat. També són resistents al desgast i ignífugs
  • Tacte: Donen una sensació molt agradable a l’hora de trepitjar-lo i són antilliscants. Per la seva estructura i tacte, són adaptables a les estacions de l’any i el seu paviment no es dilata, de manera que no tindràs necessitat de col·locar sòcols si no els vols.
  • Manteniment: Per mantenir el paviment en bon estat, no calen gaires productes ja que la seva composició fa impossible el creixement de fongs i bacteris i també l’acumulació d’àcars. És un sòl higiènic, segur i ideal.

Nosaltres som especialistes en construir un projecte que s’adapti a les teves necessitats i som conscients de cada tipus de client per escollir el millor paviment. Vols confiar en nosaltres?

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?