977 75 27 93 coasa@coasa.org

Perforadora intel·ligent

oct. 5, 2020 | noticies català

Com no podia ser d’una altra manera, a Coasa ens encanta tot el relacionat amb la construcció, des de les grans notícies sobre nous projectes, fins al descobriment de nous materials o la sortida al mercat de noves eines, com el cas del XDrill, la perforadora intel·ligent capaç de calibrar-se amb el dispositiu mòbil. I és que en algun moment de la nostra vida, segur que ens hem hagut d’enfrontar a penjar un quadre, o collar una estanteria!

 

Fins ara ho fèiem amb les perforadores convencionals, que si és cert que donen resultat, el procés fins que s’aconsegueix clavar el primer caragol és llarg i complicat si no tens pràctica!

 

S’ha de valorar la distància, la profunditat i òbviament que tot plegat quedi anivellat. Amb la nova invenció de Roobox aquest procés pot fer-se amb els ulls tancats!

 

Aquest aparell és capaç de mesurar el tipus de paret que està a punt de taladrar, i aplicar exactament la força necessària i precisa per fer-ho, a més de recomanar-te la broca més adient per a cada cas.

 

Compta amb un metro laser, que ens facilitarà tot el relacionat amb les distàncies i mesures. Per fi ens podrem oblidar del llapis i regla.

 

Això no és tot, compta amb un anivellador digital a temps real, capaç d’identificar si s’està taladrant perpendicular a la paret o si per contra estem realitzant-ho de manera incorrecta.

 

Un altre punt important, tot i que avui dia la majoria de perforadores ja funcionen amb bateria, XDrill no és excepció. Compta amb una autonomia de 2 o 3 hores en funció de l’ús, i el temps de càrrega és tan sols de 45min aproximadament.

 

Aquesta meravella estarà entre nosaltres a partir de febrer de 2021, i el seu preu rondarà els 380€. Així que des de Coasa estem impacients per fer-nos amb una! I vosaltres, què us ha semblat?

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?