977 75 27 93 coasa@coasa.org

Pissarra a l’alça

set. 3, 2020 | noticies català

IA en la construcción

En aquests mesos d’incertesa, en què la pandèmia ha impactat en la nostra societat, el sector de la construcció patirà una defallida important, ja que encara estava patint les conseqüències de la crisi del 2008 i aquesta situació sembla que incrementarà el problema.Tot i això, dins el món de la construcció hi ha sectors que es troben a l’alça, és el cas de la pissarra. Gràcies a la progressiva recuperació del sector, que ha vingut acompanyada a la reanimació de la demanda del grans mercats: Frància, Alemanya i Regne Unit.

 

La pissarra és un material procedent de la transformació de certes roques sedimentaries com les argiles, sotmeses a fortes pressions originades per moviments tectònics.

 

La principal característica de la pissarra és la seva divisió en làmines, i acostuma a ser de color negre, blau o gris.

 

El seu ús dins la construcció, acostuma a destinar-se a les cobertes de cases, gràcies a la seva permeabilitat i la facilitat per ser exfoliada i adaptar-la en diverses mides i formats comercials.

 

Actualment, tot i que segueixen tenint aquest ús més tradicional, també podem veure la pissarra en interiors.

 

És dura, resistent i impermeable. Més barata que el granit, el marbre i la pedra calcària. El seu acabat pot ser llis i uniforme o ben serrat, d’aparença “rústica”, superfície irregular i esquerdes poc profundes.

 

Per tots aquets motius és fàcil trobar-la als lavabos de noves construccions, revestint parets de menjadors, o xemeneies entre d’altres.

 

A Coasa ens encanta la seva versatilitat, i és per això que apostem per aquest tipus de material i ens encanta saber que la pandèmia no ha pogut amb ell i que podrem seguir disposant d’aquest per a tots els vostres requeriments.

 

Si teniu algun projecte en el qual vulgueu integrar la pissarra o voleu informació general sobre altres projectes, contacteu amb nosaltres i a Coasa us atendrem encantats.

 

 

 

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?