977 75 27 93 coasa@coasa.org

Adequació antic magatzem per aules i zona de formació 

Inaugurat l’any 1967, l’Hospital Joan XXIII s’ha convertit en el centre de referència de l’Institut Català de la Salut del camp de Tarragona.

  • Client: Hospital Joan XXIII – Institut Català de la Salut
  • Categoria: Obra pública – Sector hospitalari 

Sobre el projecte

Aquest projecte, en el qual hem treballat amb i per a l’Hospital Joan XXIII, ha consistit en l’adequació de 2 plantes de l’edifici per crear una biblioteca, aules i una zona de formació.

 

Així, a Coasa ens hem encarregat de fer-ho possible. Gràcies per confiar en nosaltres.

constructora-reus-tarragona

Característiques del projecte

El projecte ha consistit en l’adequació de 2 zones de l’Hospital Joan XXIII en una biblioteca, un aulari i una zona de formació. En concret, s’han reformat els anteriors magatzems destinats al Covid per poder donar-los altres finalitats.

 

El temps d’execució ha estat mínim. I és que, en poc temps, s’ha dut a terme l’adequació de les zones. Temps record, gairebé!

 

A través d’una estructura metàl·lica que aporta estabilitat, resistència i rigidesa, hem creat una zona segura i agradable on la formació i la cultura són els pilars fonamentals.

 

A més, l’adequació ha tingut com a protagonistes els panells pladur. Aquest material és idoni ja que millora l’aïllament tèrmic i acústic, no és inflamable i posseeix una alta resistència a la humitat, entre d’altres.

 

Organitzacions implicades i personal

La direcció d’execució d’aquesta obra ha estat sota les mans d’Oscar Benet i Manel Toldrà (AREA 55 Arquitectura) i, també, de Rafa Cornet (ENATE Enginyeria). Per una altra banda, el cap d’obra de la construcció ha estat Sergi Fontanet.

 

 

Ens alegra formar part de projectes com aquest. Projectes que fomenten la cultura, la formació i l’aprenentatge. Projectes que ajuden, que són llum ✨ Gràcies per confiar en nosaltres!

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?