977 75 27 93 coasa@coasa.org

Ampliació i reforma d’instal·lacions educatives     

El Lycée Français International de Reus, Marguerite Yourcenar, és un centre privat, multilingüe i internacional que té com a objectiu formar ciutadans internacionals, amb esperit obert, sentit crític i capacitat per viure i treballar arreu del món. 

  • Client: Lycée Français International – Marguerite Yourcenar
  • Categoria: Sector educació

Sobre el projecte

El projecte ha consistit en la ampliació i reforma de les seves instal·lacions. En concret, en la construcció d’un nou edifici prefabricat per a aules i, també, en la reforma de l’interior de les aules de ciència i dels despatxos.

 

Agraïts de formar part d’aquest projecte anomenat Grandit Ensemble (Crèixer Junts), el qual busca crear un lloc per al benestar dels alumnes i del personal i seguir millorant en la seva excel·lència educativa.

reforma-aulas

Característiques del projecte

Aquest projecte, iniciat i finalitzat el darrer 2022, requeria una màxima exigència en terminis d’execució, ja que l’espai havia d’obrir de cara al nou curs escolar.

 

A més, també requeria exigència tècnica en resposta als estàndards exigits pel Departament d’Educació.

 

Per tant, l’ampliació i reforma de les instal·lacions del Lycée Français International ha estat un projecte que demanava compromís, agilitat i optimització del temps.

 

En aquest van realitzar-se dos actuacions:

 

Per una banda, la reforma de l’interior de les aules de ciència i els despatxos, per adaptar aquests espais a les exigències del sector educacional.

 

Per altra, la formació d’una infraestructura per a un edifici modular, el qual suposaria un nou espai per a aules. Les seves característiques:

  • Compost per excavació
  • Cimentació
  • Murs contenció
  • Instal·lacions sobre autoportants
  • Estructura metàl·lica
  • Paviments i condicionament exterior

 

Gràcies al compromís i agilitat del nostre equip, l’actuació va dur-se a terme en un temps record! 👏🏻

 

Organitzacions implicades i personal

La direcció d’execució d’aquesta obra va estar sota les mans de Pascual Alusió Puigdengolosa, SCP i, també, de l’enginyer tècnic industrial Enric Monllaó Ramon.

 

Per una altra banda, el cap d’obra de la construcció va ser Sergi Fontanet, integrant de Coasa.

 

 

Gràcies per confiar en nosaltres! Contents i feliços d’aportar el nostre coneixement i experiència per crear espais segurs i còmodes adaptats a les necessitats demandades 🙌🏻

 

Fes clic si vols saber-ne més! 📰 

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?