Construcció d’un centre cívic

El Centre Cívic Mestral està situat als blocs Bofill del barri Gaudí i compta amb una superfície de 1.500 metres quadrats on s’hi inclouen sales polivalents, auditoris, sales de lectura, entre d’altres.

  • Client: Ajuntament de Reus (Centre Cívic Mestral)
  • Categoria: Obra pública

Sobre el projecte

COASA s’ha encarregat de la construcció del nou edifici del Centre Cívic Mestral que consta de 3 palntes. També ha realitzat les instal·lacions específiques d’informàtica, climatització, il·luminació i control solar i la instal·lació d’un ascensor adaptat panoràmic.

  • Arquitectura: Nacho Álvarez Martínez i Eduard Reguant Parellada
  • Arquitecte tècnic: Alberto Viñas Ciurana
  • Enginyer d’instal·lacions: Enrique Sanz
  • Tècnic Municipal: Gabriel Bosques i Jordi Capell
  • Cap d’obra: Pablo Nion i Manolo Gomez

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies