977 75 27 93 coasa@coasa.org

Construcció d’un centre de dia per a malalts d’Alzheimer

La Fundació Rosa María Vivar és una organització sense ànim de lucre que sorgeix de la voluntat d’oferir a les persones amb la malaltia d’Alzheimer un centre de dia especialitzat en el tractament no farmacològic basat en l’estimulació cognitiva.
  • Client: Fundació Rosa María Vivar
  • Categoria: Obra pública

Sobre el projecte

A Coasa ens sentim afortunats d’haver format part d’aquest projecte; un projecte màgic, bondadós i únic.

Hem estat els encarregats de dur a terme la construcció d’un nou centre pioner dedicat a l’atenció als malalts d’Alzheimer. L’objectiu de la Fundació ha estat crear diversos espais especialment habilitats per a un ús terapèutic.

Així doncs, a Coasa ens hem implicat al màxim per fer que aquest projecte fos una realitat. Hem treballat i avançat amb cura i oferint, com en cada projecte, la millor qualitat.

Característiques del projecte

Per dur a terme aquest projecte hem empleat una estructura portant. Les divisòries i la coberta han estat realitzades íntegrament amb panell de fusta tipus CLT. A més, els tancaments de fusteria han estat integrats amb les divisòries dels panells en qüestió.

A banda, pel que fa el revestiment exterior, l’hem construït d’alta eficiència energètica tipus SATE. A partir d’un compost de fibres minerals, llana de roca de Rockwool i ciments naturals amb la cal de Weber hem aconseguit crear una estructura eficient i adaptada a les necessitats del client.

Pel que fa el paviment, ha estat fratassat i polit de formigó d’un color natural. Ha estat realitzat in situ a partir de revestiment tipus pavitron de Pavindus.

Per aconseguir un millor acabat, hem empleat la membrana continua Poliurea de Krypton Chemical aplicada en calent. D’aquesta manera, hem dut a terme la impermeabilització de les cobertes.

Per últim, també hem treballat en la climatització i producció d’aigua calenta sanitària (ACS) a través de tecnologia aerotèrmica.

Organitzacions implicades i personal

La direcció d’execució d’aquest projecte va estar sota les mans de GCA Architects, SO Arquitectura, Pep Marsal (arquitecte tècnic) i Enginyeria Xavier Riveiro.

A banda, Cristina Acidres, arquitecta tècnica, va ser la cap d’obra d’aquesta construcció.

 

Un projecte molt bonic del qual estem molt contents d’haver-ne pogut formar part 🤗

A més, aquest projecte ha estat el guanyador del premi d’arquitectura Alejandro de la Sota, atorgat juntament amb el Col·legi d’Arquitectes de Tarragona.

construcció reus
Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?