977 75 27 93 coasa@coasa.org

Construcció d’un centre de dia per a malalts d’Alzheimer

La Fundació Rosa María Vivar és una organització sense ànim de lucre que sorgeix de la voluntat d’oferir a les persones amb la malaltia d’Alzheimer un centre de dia especialitzat en el tractament no farmacològic basat en l’estimulació cognitiva.
  • Client: Fundació Rosa María Vivar
  • Categoria: Obra pública

Sobre el projecte

A Coasa ens sentim afortunats d’haver format part d’aquest projecte; un projecte màgic, bondadós i únic.

Hem estat els encarregats de dur a terme la construcció d’un nou centre pioner dedicat a l’atenció als malalts d’Alzheimer. L’objectiu de la Fundació ha estat crear diversos espais especialment habilitats per a un ús terapèutic.

Així doncs, a Coasa ens hem implicat al màxim per fer que aquest projecte fos una realitat. Hem treballat i avançat amb cura i oferint, com en cada projecte, la millor qualitat.

Característiques del projecte

Per dur a terme aquest projecte hem empleat una estructura portant. Les divisòries i la coberta han estat realitzades íntegrament amb panell de fusta tipus CLT. A més, els tancaments de fusteria han estat integrats amb les divisòries dels panells en qüestió.

A banda, pel que fa el revestiment exterior, l’hem construït d’alta eficiència energètica tipus SATE. A partir d’un compost de fibres minerals, llana de roca de Rockwool i ciments naturals amb la cal de Weber hem aconseguit crear una estructura eficient i adaptada a les necessitats del client.

Pel que fa el paviment, ha estat fratassat i polit de formigó d’un color natural. Ha estat realitzat in situ a partir de revestiment tipus pavitron de Pavindus.

Per aconseguir un millor acabat, hem empleat la membrana continua Poliurea de Krypton Chemical aplicada en calent. D’aquesta manera, hem dut a terme la impermeabilització de les cobertes.

Per últim, també hem treballat en la climatització i producció d’aigua calenta sanitària (ACS) a través de tecnologia aerotèrmica.

Organitzacions implicades i personal

La direcció d’execució d’aquest projecte va estar sota les mans de GCA Architects, SO Arquitectura, Pep Marsal (arquitecte tècnic) i Enginyeria Xavier Riveiro.

A banda, Cristina Acidres, arquitecta tècnica, va ser la cap d’obra d’aquesta construcció.

 

Un projecte molt bonic del qual estem molt contents d’haver-ne pogut formar part 🤗

A més, aquest projecte ha estat el guanyador del premi d’arquitectura Alejandro de la Sota, atorgat juntament amb el Col·legi d’Arquitectes de Tarragona.

construcció reus

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Obre el xat
💬 necessites ajuda?
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?