977 75 27 93 coasa@coasa.org

Construcció d’un nou supermercat Eurospar

El Grup Fragadis amplia la seva presència arreu del territori. En aquest cas, a Torredembarra, municipi de la Costa Daurada, on ha obert un nou Eurospar.

  • Client: Grup Fragadis, supermercats Spar
  • Categoria: Sector comercial

Sobre el projecte

El passat 10 de juny, Torredembarra va inaugurar un nou supermercat Eurospar de 2.500 m2 situat al camí del Moro 6-8, prop de l’antiga N-340.

 

Amb l’obertura d’aquest nou supermercat són 6 el número de supermercats Fragadis ubicats a Torredembarra.

 

Agraïts per la confiança depositada en nosaltres i per haver pogut formar part d’aquest projecte.

nuevo-eurospar

Característiques del projecte

Pel que fa les característiques tècniques del projecte, hem empleat una estructura prefabricada diàfana i tancaments prefabricats de formigó.

 

A més, hem dut a terme la creació i construcció d’una sala de vendes amb instal·lacions vistes sense fals sostre. Així, la gran entrada de llum natural a través de cristalleres instal·lades a la façana fa que sigui una sala amb molta llum.

 

La façana principal l’hem construït a través del sistema mur cortina (integrant els colors corporatius), un sistema de façana independent de l’estructura resistent de l’edifici que es construeix de manera continua per davant d’ella.

 

Per un altre costat, hem realitzat un gran espai exterior destinat a l’aparcament, en el qual hi ha 100 places molt amples per a tots els clients del supermercat.

 

A banda, aquest establiment compleix la línia de supermercat sostenible, ja que s’hi ha instal·lat plaques solars, il·luminació LED i aïllant tèrmic.

 

Organitzacions implicades i personal

La direcció d’execució d’aquesta obra va estar sota les mans de l’arquitecte Xavier Mercadé Orriols i de Espai Consultoría Técnica S.L.T (Torredembarra).

 

Per una altra banda, el cap d’obra de la construcció va ser l’arquitecte tècnic Josep Sanz.

 

 

Gràcies un cop més per confiar en nosaltres i deixar-nos formar part d’aquesta expansió! Cada cop són més i més els supermercats Eurospar ubicats arreu del territori i ens sentim immensament feliços de formar part d’aquest creixement 🙌🏻

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?