977 75 27 93 coasa@coasa.org

Construcció d’un nou supermercat Spar a La Sénia    

El Grup Fragadis continua ampliant la seva presència arreu del territori, en concret, a La Sénia, municipi de Les Terres de l’Ebre, on aquest setembre s’hi ha inaugurat un nou supermercat Eurospar.

  • Client: Grup Fragadis, Supermercats Spar
  • Categoria: Sector comercial

Sobre el projecte

Aquest setembre de 2023, La Sénia va inaugurar un nou supermercat Eurospar.

 

Una vegada més, a Coasa hem estat els encarregats de poder fer-ho possible.

 

Gràcies per tornar a confiar en nosaltres i deixar que formem part del projecte.

construccion-supermercado

Característiques del projecte

Pel que fa les característiques tècniques del projecte, hem empleat una estructura prefabricada de formigó formada per pilars, jàsseres, corretges i tancaments a base de placa prefabricada de formigó. 

 

La superfície total construïda és de 1800 m2, 1200 dels quals estan dedicats a la sala de venta. Compta amb un aparcament per a clients amb capacitat total de 60 places i 2 punts de recarrega per a vehicles elèctrics.

 

Aquesta nova construcció comercial compta amb tots els elements que caracteritzen el nou model de tenda que el Grup Fragadis està intentant implementar per millorar l’experiència de compra fent èmfasis en un major atractiu.

 

A més, al tractar-se d’un edifici de nova construcció, l’evolvent del mateix està adaptat a les últimes normatives d’eficiència energètica, fent que aquest s’integri al sistema de ‘comerços ecoeficients’.

 

Organitzacions implicades i personal

El cap d’obra de la construcció ha estat l’arquitecte tècnic Josep Sanz.

 

🙌🏻 Gràcies per confiar en nosaltres per dur a terme la construcció d’aquest nou supermercat! Cada cop són més els supermercats Eurospar ubicats arreu del territori (de fet, ja hi ha 185 tendes entre les províncies de Tarragona, Barcelona, Lleida, Osca i la Comunitat Valenciana), i estem agraïts de poder formar part d’aquesta expansió.

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?