977 75 27 93 coasa@coasa.org

Construcció d’un nou supermercat Spar

L’Ametlla de Mar és un municipi coster de la comarca del Baix Ebre. Entre d’altres, és conegut, sobretot, per les seves platges i cales. L’obra ha consistit, doncs, en la construcció d’un nou supermercat Spar.
  • Client: FF Inmobles, SL – Grup Fragadis – Supermercats Spar
  • Categoria: Sector comercial

Sobre el projecte

L’equip de Coasa hem estat els encarregats de dur a terme la construcció d’un nou supermercat Spar a l’Ametlla de Mar, un dels municipis més turístics de la província de Tarragona.

 

La construcció s’ha dut a terme, concretament, a la urbanització Les Tres Cales.

 

Així, el nou Spar, inaugurat el darrer 24 de febrer, compta amb un total de 20 treballadors i treballadores i amb una superfície comercial de més de 1.200m2.

spar-projecte

Característiques del projecte

Pel que fa les característiques tècniques del projecte, hem empleat una estructura metàl·lica i revestiment ceràmic revestit amb xapa grecada, el color i geometria dels quals són totalment corporatius.

 

A més, hem dut a terme la creació i construcció d’una sala de vendes i un altell tècnic amb càmeres de fred i un espai de magatzem.

 

La façana principal l’hem construït a través del sistema mur cortina, un sistema de façana independent de l’estructura resistent de l’edifici que es construeix de manera continua per davant d’ella.

 

Per un altre costat, hem realitzat un gran espai exterior destinat a l’aparcament, el qual compta amb 73 places d’aparcament per a automòbils i 24 places per a bicicletes.

 

Organitzacions implicades i personal

La direcció d’execució d’aquesta obra va estar sota les mans de Proega Enginyeria.

 

Per una altra banda, el cap d’obra de la construcció va ser l’arquitecte Josep Sanz.

 

 

Amb aquest establiment, ja són 99 les tendes que Fragadis posseeix en actiu a la província de Tarragona. Així, ens sentim ben contents de formar part d’aquest projecte! 🏗  Gràcies per confiar en nosaltres un cop més.

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?