977 75 27 93 coasa@coasa.org

Recuperació de la zona spa del Reus Deportiu  

El club al centre de Reus en què l’esport i la salut són els màxims exponents. El club que porta Reus al món i el món a Reus. El club centenari amb una llarga història lligada a la ciutat.

  • Client: Reus Deportiu
  • Categoria: Rehabilitació

Sobre el projecte

El projecte ha consistit en la recuperació de la zona spa del Reus Deportiu després de l’incendi succeït el passat 12 d’octubre de 2021.

 

Ara, els socis i usuaris poden tornar a gaudir d’un espai únic i agradable on relaxar-se i carregar piles.

 

Immensament agraïts per la confiança.

proyecto-construccion

Característiques del projecte

Després de l’incendi produït l’octubre de l’any passat, era evident la necessitat de la rehabilitació i recuperació dels espais afectats.

 

Així, seguint una exhaustiva programació de les feines per assegurar els terminis d’execució i coordinant-nos amb l’operativa ordinària del centre, vam dur a terme la recuperació de les zones afectades seguint un nou disseny adaptat a l’estètica actual.

 

A més, el disseny de l’enllumenat vam efectuar-lo conjuntament amb Luxiform, empresa que va desenvolupar una gran proposta tècnica per fer realitat les necessitats i requeriments del projecte. L’enllumenat, a més, caracteritzat per ser d’alta eficiència energètica.

 

La definició de revestiments l’hem executat amb l’assessorament dels serveis tècnics de Saloni, fabricants de ceràmica amb una llarga experiència.

 

Així doncs, el club roig-i-negre ja pot gaudir de les zones rehabilitades. Per una banda, una zona amb una sauna finlandesa de grans dimensions. Per altra banda, una zona que disposa de sauna de vapor -amb llum freda- i jacuzzi -amb hidromassatge, aigua a temperatura tènue i seients al lateral-.

 

Organitzacions implicades i personal

La direcció d’execució d’aquesta obra va estar sota les mans de l’enginyer Josep Mª Delmuns.

Per una altra banda, el cap d’obra de la construcció va ser Josep Navarrete.

 

 

Agrair la confiança depositada en nosaltres. Quan es tracta de projectes com aquest, la satisfacció és encara major. Gràcies! 

 

Vídeo inauguració zona spa Reus Deportiu 

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?