977 75 27 93 coasa@coasa.org

Reforma d’un edifici a Torroja del Priorat per convertir-lo en un hotel

Torroja del Priorat és una vila i municipi de la comarca del Priorat amb una població de 140 habitants aproximadament (2021). El terme municipal, amb una extensió de 13,05 km2, és travessat pel riu Siurana.

  • Client: Ora Hotel Priorat
  • Categoria: Turística – Sector Hoteler

Sobre el projecte

Ora Hotel Priorat va obrir les seves portes el passat agost (2022). Situat al cor de Torroja del Priorat, és un lloc ideal per escapar-se, relaxar-se i tastar el millor vi de la zona.

 

Des de Coasa vam ser els encarregats de dur a terme la reforma d’un edifici del segle XVIII que, reformat i remodelat, s’ha convertit en Ora Hotel Priorat.

 

Dona un cop d’ull a la reforma d’un edifici a Torroja del Priorat per convertir-lo en un hotel 👇🏻

empresa-constructora-tarragona

Característiques del projecte

Aquest projecte s’ha caracteritzat per ser un projecte amb un elevat component d’interiorisme.

 

En ell, els detalls han estat clau per aconseguir un estil luxós equilibrat amb un ambient acollidor.

 

Cuidar cada detall ha estat imprescindible per aconseguir racons únics i agradables. A més, el toc de la il·luminació suau i personal també ha propiciat aquestes sensacions.

 

Així, aquestes combinacions i detalls ajuden els usuaris a relaxar-se i sentir-se còmodes en tot moment. Sentir-se a gust.

 

Organitzacions implicades i personal

La direcció d’execució d’aquesta obra ha estat sota les mans de Black Velvet Studio, especialistes en crear espais inspiradors, confortables i acollidors. Per una altra banda, la cap d’obra de la construcció ha estat Cristina Acidres.

 

 

Haver format part d’aquest projecte i veure’l nàixer des de zero ens omple de felicitat i alegria. Projectes que fomenten i cuiden la cultura i gastronomia de la nostra zona des del respecte i l’admiració ✨

 

Agraïts d’haver pogut formar part del sorgiment d’aquest espectacular hotel. Gràcies, Ora Hotel Priorat.

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?