977 75 27 93 coasa@coasa.org

Rehabilitació d’un edifici modernista     

El Mas Totosaus és un mas de l’any 1906 de l’arquitecte Pere Caselles que ara, amb la rehabilitació executada, esdevindrà un nou Servei d’Atenció i Orientació a les Famílies.

  • Client: Ajuntament de Reus
  • Categoria: Obra pública – Rehabilitació 

Sobre el projecte

El projecte ha consistit en la rehabilitació de l’edifici modernista situat a la plaça Frida Kahlo de Reus: el Mas Totosaus.

 

Feia temps que l’edifici estava abandonat, per tant, amb la rehabilitació de l’edifici es podrà destinar a espai administratiu.

 

Agraïts de poder cuidar i donar una segona vida a edificis que tenen un valor patrimonial únic.

rehabilitacio-edifici-modernista

Característiques del projecte

L’actuació en aquest projecte consistia en restaurar i rehabilitar l’edifici adaptant-lo a les necessitats actuals d’accessibilitat, confort i seguretat. És clar, mantenint al màxim l’essència original de l’edifici.

 

Així doncs, la rehabilitació ha consistit en la impermeabilització de la coberta, rehabilitació dels paviments, fusteries interiors i exteriors, façanes i parets. També, en posar a punt les instal·lacions elèctriques.

 

De la planta baixa, la sala central es destinarà a espai polivalent i de reunions, mentre que les dues sales posteriors seran despatxos. La sala contigua al porxo serà un magatzem.

 

Així doncs, el principal objectiu del projecte ha estat adaptar l’edifici a les necessitats actuals, tant per donar-li una segona vida al mas com per protegir i cuidar els usuaris que el freqüentaran. Tot, és clar, per convertir l’edifici en un equipament de servei a la ciutadania.

 

Organitzacions implicades i personal

El cap d’obra de la construcció va ser Xavier Navarro, integrant de Coasa.

 

 

Gràcies per confiar en nosaltres a l’hora de rehabilitar espais de tal riquesa cultural. Agraïts i agraïdes d’aportar la nostra experiència i coneixements per fer-ho realitat.

 

Si vols saber-ne una mica més, fes clic a l’enllaç!

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?