977 75 27 93 coasa@coasa.org

Rajola hidràulica

abr. 30, 2021 | noticies català

No es la primera vegada que dediquem un dels nostres blogs per a parlar de tendències que no passen de moda, i la veritat es que a Coasa ens encanta!

 

Qui no ha sentit a parlar de les rajoles hidràuliques? Una opció molt emprada dècades enrere i que avui dia tornen a ressorgir amb més força que mai, per formar part de les nostres estàncies i donar un toc sofisticat als espais, us en fem un tastet!

 

La rajola hidràulica va arribar al nostre país en l’època modernista, de la ma de l’arquitecte Antoni Gaudí. Mentre que en els seus orígens s’empraven motius florals o geomètrics, en l’actualitat podem trobar-ne de tot tipus i per a tots els gustos.

 

Les rajoles hidràuliques originals es fabriquen de manera artesanal, peça a peça, per la qual cosa el seu preu no es apte per a tots els públics.

 

El punt positiu dels sols amb rajola hidràulica és la seva resistència (al calor, cops i taques) i la seva polivalència, ja que es poden col·locar tant en interior com en exterior, a més que podem fer-les servir per a lluir terres o parets!

 

E seu manteniment és relativament senzill, n’hi ha prou en netejar-ho amb sabó neutre i de tant en tant encerar el terra, per a protegir la rajola.

 

Per regla general les acostumem a veure a cuines , banys o terrasses, tot i que els més atrevits aposten per revestir menjadors i habitacions.

 

Una forma divertida i vintage d’atorgar personalitat a la vostra estància, apostant per l’artesania i l’estil clàssic.

 

 

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?