977 75 27 93 coasa@coasa.org

Remodelació i rehabilitació d’oficines

juny 22, 2020 | noticies català

 

A Coasa som experts en construcció abraçant tots els àmbits, des de l’industrial, al residencial, això ens dota d’una experiència i coneixements molt valuosos a l’hora de saber quina és la millor opció per a cada projecte.

 

Coneixem tota mena de materials, tipus de construcció i sempre anem en consonància amb la innovació i l’avantguarda.

 

En el blog d’avui venim a parlar-vos de les remodelació i rehabilitació d’oficines, una de les feines que més ens agrada i que creiem que és un tema interessant, ja que avui dia està molt de moda l’interiorisme i les construccions de disseny a oficines, comencem?

 

Avui dia el que està a l’ordre del dia és la simplicitat, però sense deixar de banda el caràcter, combinant sempre estils, colors i textures amb elements que aconsegueixin alentir tot el conjunt.

 

L’estil industrial de les nostres instal·lacions en serien un exemple. En elles podem veure com es combinen diversitat de materials d’una manera neta, que dóna sensació de sobrietat però alhora moderna, amb l’ús de vidre, que permet al màxim d’inserció de llum i també dóna sensació d’amplitud.

 

Un altre recurs molt utilitzat per al disseny d’oficines i que en alguna ocasió ja hem nomenat, és l’ús de blanc, colors nuclears i combinar-ho amb altres de vistosos, atorgant un toc més futurista que podríem trobar a oficines com Nestlé, entre d’altres.

 

L’ecologia també està present dins les oficines, utilitzant materials reciclats com palets en comptes de taules o integrant dins plantes o altres elements relacionats amb la natura i el medi ambient.

 

En tot cas, les oficines són la segona casa de qualsevol treballador, per aquest motí des de Coasa sabem la importància que té per a l’empresari crear un espai acollidor, que convidi a explotar al màxim les capacitats de cadascú. Per tant, si esteu pensant en la remodelació i rehabilitació d’oficines i donar un aire nou al vostre espai de treball, no dubteu en contactar amb nosaltres, us ajudarem encantats!

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?