977 75 27 93 coasa@coasa.org

Sí a les reformes

juny 9, 2021 | noticies català

Ja sabeu que a Coasa no només realitzem obra pública, construccions industrials i de grans dimensions, també ens dediquem a la reforma i rehabilitació d’habitatges particulars.

 

Així doncs en el blog d’avui venim a donar-vos l’empenteta que necessiteu si estàveu valorant el realitzar reformes a casa!

 

Segurament que dins dels contres per a iniciar una reforma, sempre està el factor econòmic, i es per això que des de Coasa us portem una llista de 5 punts a favor per a dir “Sí” a la reforma, estigueu atents/es!

 

Estalvi

 

Sí, heu llegit bé! Les reformes a llarg termini es tradueixen en estalvi, de fet la gran majoria de reformes s’acostumen a fer en busca de l’eficiència energètica… Cases amb poca llum, amb instal·lacions antigues de subministres…

 

Comoditat i seguretat

 

Des de convertir un dúplex en planta única, a remodelar les estàncies per guanyar espai, renovar materials que puguin estar desgastats pel pas dels anys, en aquest punt gairebé tot es possible si el que busquem és millorar en comoditat i seguretat!

 

Guanyar descans

 

En les cases antigues el tema del aïllament no esta molt aconseguit, per aquest motiu molta gent es decideix per iniciar la reforma de les seves cases tenint en compte aquest punt. Sorolls indesitjats o l’entrada de fred en mesos d’hivern o poca ventilació en els mesos d’estiu…

 

Tindrà un aspecte més modern

 

Les modes passen! I hi ha moments en que tota la casa demana un canvi!

Deixar de banda aquelles rajoles desfasades, obrir els espais i ajustar-se a les tendències actuals millora la qualitat de vida, segur!

 

Es revaloritzarà la teva llar

 

En resum i on volem arribar, tots els aspectes nomenats anteriorment formen part d’una inversió, que, tant a curt com a llarg termini, millorarà la vostra qualitat de vida i l’aspecte del vostre habitatge.

 

Per la qual cosa, si arribat el moment, decideixes vendre o llogar la teva llar, en estar reformada tindrà una millor sortida en el mercat immobiliari i lògicament, haurà incrementat el seu valor.

 

Us hem convençut? Si encara teniu dubtes o necessiteu assessorament, no dubteu en consultar-nos, estarem encantats d’ajudar-vos amb els vostres projectes!

 

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?