977 75 27 93 coasa@coasa.org

Tendències 2020

maig 25, 2020 | noticies català

Que les modes van i venen és una realitat, i que el món de la construcció no se’n queda absent també ho és.

És cert que l’arribada del Coronavirus ha estat un entrebanc molt gran per a tots, però la realitat és que la vida continua i amb més o menys dificultats, l’economia torna a despertar després de mesos en letargia.

En aquets mesos de confinament, molts han tingut temps per pensar en remodelacions, tant dels propis habitatges com d’espais públics. Avui a Coasa venim a parlar-vos de manera genèrica de les tendències que han marcat el 2020 pel que fa l’interiorisme i si en l’últim post a les nostres xarxes us parlàvem de la perennitat del color blanc dins de les modes del interiorisme i la construcció, també volem referenciar altres tendències més trencadores que també estan a l’ordre del dia, comencem?

L’època en què tot tenia un únic acabat ja és història, el que es porta ara és barrejar. Els paviments de ciment es combinen amb dibuixos de rajoles hidràuliques o ceràmica d’imitació parquet. Les parets es tornen divertides amb grafismes accentuats que trenquen l’homogeneïtat de les superfícies llises.

Amb les noves tecnologies i innovacions dels últims anys, s’ha aconseguit aconseguir traslladar la bellesa de la pedra natural a formats extensos i cada vegada més lleugers que faciliten la instal·lació a parets i pisos, creant espais elegants i amb molt bon gust.

Detalls cromats, acabats brillants, elements hologràfics i de neó. Els 80s van tornar per a quedar-se.

Hem dit que el blanc ha estat el recurs per excel·lència però el 2020 ha apostat també per dissenys i composicions atrevides que utilitzin tons foscos i profunds tant per a mobiliari com per a parets i revestiments.

S’aposta pels lacats foscos i vetes marcades en tons de fusta. Una tendència que pot aplicar-se perfectament a qualsevol espai de la casa ja sigui en detalls del mobiliari o peces realitzades completament en aquest noble material.

Fins aquí un repàs de les tendències del 2020, ja veieu que hi ha molt més darrere del blanc i a Coasa ens encanten les noves tendències!

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?