977 75 27 93 coasa@coasa.org

Terrenys

ag. 20, 2021 | noticies català

A Coasa estem acostumats a enfrontar-nos a tot tipus de projectes, des de reformes a construccions completament noves.

Al blog d’avui volem parlar-vos d’aquest últim punt, les construccions sobre terreny i les avantatges que te a llarg termini adquirir-ne un, ja sigui per edificar o com a inversió.

Si ens centrem únicament en el projecte de construcció, adquirir un terreny t’obre un ventall infinit de possibilitats alhora de crear la llar dels teus somnis!

Abans de tot, és important revisar la normativa de construcció de la zona, per garantir que no  hi hagi cap tipus de problema per edificar, però una vegada garantit aquest punt, l’únic que cal es contactar amb bons professionals que us acompanyin en aquest il·lusionant projecte!

 

Des de Coasa us assessorarem des dels ciments fins a la teulada, oferint-vos sempre les millor opcions i el que més s’ajusti a les vostres peticions, però ja us podem assegurar que sobre terreny, gairebé tot és possible!

 

Un altre punt important pel que fa l’adquisició d’un terreny (fora del que implicaria el procés de construcció) és la inversió a mitjà llarg termini:

 

Plusvàlua

Avui dia es calcula que La taxa de retorn d’inversió d’un terreny, en una zona en creixement pot ser entre un 15% a un 20% anual.

Baix risc d’inversió

Si encertes amb una bona ubicació no només no perdrà valor, sinó que augmentarà de manera substancial.

 

Fàcil manteniment

A diferència de les segones residencies, un terreny gairebé no necessita manteniment, a més que no hi ha risc de patir ocupació.

 

Rendibilitat assegurada

Hem de tenir en compte que la rendibilitat Inmobiliaria acostuma a ser notable a partir dels 5 anys, però la realitat és que pel que fa la inversió en terreny amb el temps el seu valor sempre augmenta.

 

I fins aquí el blog d’avui! Si esteu pensant en adquirir un terreny i esteu buscant una empresa constructora que us acompanyi i assessori durant el procés, ja sabeu que a Coasa en som experts!

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?