977 75 27 93 coasa@coasa.org

Torna la fusta

oct. 20, 2021 | noticies català

Avui a Coasa us portem una tendència que semblava desapareguda però que en els darrers anys ha agafat força a totes les construccions, com veureu motius no n’hi falten i per això la fusta és un dels materials per a les cases del futur.

La fusta es va deixar de fer servir per materials en què el sector estava més fixat com pot ser el formigó armat. Però gràcies als avantatges que pot suposar aquest material cada cop s’està utilitzant més per a grans construccions i projectes. Gràcies als seus avantatges com poden ser la sustentabilitat del material i la seva eficiència energètica ha esdevingut un essencial de la construcció.

Però què ens ofereix?

Òbviament, una de les raons principals solen ser l’estètica, i això és una cosa que té la fusta ja que a més té un efecte en nosaltres relaxant.
També és ecològic ja que la fusta és renovable i en cultivar-se elimina el CO2 de l’atmosfera. Alhora la producció i el procés de la fusta utilitza molta menys energia que altres materials de construcció.
Té propietats aïllants perfectes, la fusta no sols aporta calidesa i textura a l’ambient sinó que ens aïlla també de l’electricitat, i el so amb què la fusta pot arribar a ser deu vegades millor que el formigó.
Permet una construcció ràpida, gràcies a la planificació i la fabricació de les peces fetes a mida.
Encara que no ho sembli, la fusta ben tractada és resistent al foc, l’experiència en altres països ens demostra que les estructures i els revestiments de fusta resisteixen més davant l’acció del foc, a més de no produir emanacions tòxiques en la combustió.

La fusta pot ser un avantatge en la construcció sostenible Tens algun projecte pensat per fer-la servir?

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?