Els treballs de construcció del centre d’Alzheimer a Reus, encaren ja la seva recta final.

El futur centre disposarà de 1.000 metres quadrats construïts i una àmplia zona enjardinada. L’edifici es compon de 4 mòduls que giren al voltant d’un pati central on es troba una olivera centenària provinent del jardí de la fundadora. Dos dels mòduls estaran destinats a centre de dia, un altre a l’estimulació i rehabilitació cognitiva i al quart es podrà trobar la part d’administració del centre.

Materials utilitzats:

Aquest centre està construït amb panells CLT, un sistema que permet desenvolupar construccions diàfanes, exemptes d’estructures primàries de pilars i bigues, d’aquesta forma es guanya espai. La seva alta resistència suporta un gran volum de pes, que a la vegada és el que permet eliminar gran part dels pilars.

A més de les qualitats materials de la fusta contra laminada, aquest també aporta una sensació de llar i confort als usuaris.

Avançament de les obres:

Les obres avancen a bon ritme i actualment l’estructura i els tancaments ja estan finalitzats. S’han treballat aspectes com el rebaix en el sostre per la subjecció dels vidres sobre els envans, la instal·lació de conductes de climatització d’algunes sales, i els canals de recollida d’aigua a les façanes.

També estem realitzant ja els treballs de pavimentació de la zona enjardinada.

El centre ja és tot un referent, tenim moltes ganes de veure el resultat final!

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies