977 75 27 93 coasa@coasa.org

Paviments antiàcid

febr. 17, 2021 | noticies català

Paviments antiàcid

Avui us parlem dels paviments antiàcid, un tipus de material amb el qual estem molt acostumats a treballar, preneu nota!

Ja sabeu que un dels sectors amb els quals treballem a Coasa és l’agroalimentari i l’industrial. Aquest tipus de construccions, requereixen materials ultra resistents, que garanteixin la seguretat en l’entorn de treball i que siguin capaços de suportar la càrrega de treball que s’hi desenvolupa.

Una de les principals característiques d’aquest tipus de paviments, és la seva capacitat per a resistir als xocs tèrmics, als àcids o als productes químics.

A més, un punt molt favorable en aquest tipus de sol, és que són molt fàcils de netejar i això els fa ideals per a espais que requereixin una contínua higiene o asèpsia.

Els podem trobar en espais destinats a la sanitat, alimentació, laboratoris o fàbriques.

El que busquem a Coasa és l’opció idònia per a cada activitat, és per això que abans de prendre una decisió, assessorem cada client, per a trobar la que millor encaixa i ser el màxim eficient, garantint el màxim rendiment i seguretat del paviment.

Així doncs, aquest tipus de paviment han de complir una sèrie de requisits summament exigents, comptar amb material homologat i de primera qualitat.

Un punto clau i necessari, és l’ús de material no contaminant, perquè no adulteri els productes. En el cas de l’indústria alimentària per exemple, és indispensable, ja que un material que no complís amb dites característiques podria influir negativament en la cadena de bioseguretat alimentària.

Facilitat d’higiene

Com hem comentat anteriorment, un punt molt important és la seva facilitat d’higienització. Aquest tipus de materials estan dissenyats per poder dur a terme l’activitat higiènica amb rigor.

Arribem a l’últim punt, la durabilitat i resistència. En referència al punt anterior de la higiene, els productes utilitzats acostumen a ser bastant corrosius, per tant és imprescindible que el paviment sigui resistent a ells, garantint la seva durabilitat.

Així doncs, existeixen diferents tipus de superfícies, els paviments autoanivellants de resina, que eviten caigudes i compten amb certificació alimentària. Els paviments multicapa, els morters de poliuretà i els paviments epoxi. Cadascun d’aquestes superfícies compten amb característiques diferents, encara que tots ells estan homologats i compleixen amb la normativa vigent.

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?