977 75 27 93 coasa@coasa.org

Construcció de la nova sala de vetlles de Sarral

Fins ara, els habitants de Sarral, municipi de la Conca de Barberà, havien de desplaçar-se a municipis propers amb tanatori per poder vetllar els difunts. Aquest projecte permet que, a partir d’ara, puguin disposar d’aquest servei sense necessitat de desplaçar-se.

  • Client: Ajuntament de Sarral i Diputació de Tarragona
  • Categoria: Obra pública

Sobre el projecte

“Som un poble de 1.700 habitants i la sala de vetlles és necessària”, explicava Jaume Fornés, alcalde de Sarral. Per això, a Coasa ens hem encarregat de convertir aquesta necessitat en una realitat.

Així, a finals del darrer any vam realitzar la construcció de la nova sala de vetlles de Sarral.

Volem agrair a l’Ajuntament de Sarral i la Diputació de Tarragona la confiança depositada en nosaltres.

construcción obra publica

Característiques del projecte

La nova sala de vetlles de Sarral, la qual compta amb uns 300 metres quadrats, s’ha construït sobre sòl de propietat municipal, al costat del cementiri.

El tanatori compta amb una sala principal (170 metres quadrats), una sala pel difunt, un aparcament pels familiars, un vestíbul, serveis i també un porxo amb un jardí a l’entrada.

Per la construcció hem empleat granit per aconseguir un acabat elegant i de qualitat. A més, el granit és un material sostenible, ja que no necessita processos químics per a la seva elaboració i, a banda, el manteniment que requereix no comporta costos elevats.

Pel que fa les portes han estat construïdes amb vidre temperat de 6mm ultraclear opacificat, material que aporta resistència i durada, a més de facilitat alhora de mantenir-lo i netejar-lo.

Per una altra banda, s’han instal·lat passeres de fusta termo tractada per tal de facilitar l’accés al nínxol i aportar comoditat als visitants.

 

Organitzacions implicades i personal

La direcció d’execució d’aquesta obra va estar sota les mans de la Unitat d’Arquitectura Municipal del Servei d’Assistència Municipal (SAM) de la Diputació de Tarragona i de l’arquitecte Albert Jané Pla.

Per una altra banda, el cap d’obra de la construcció va ser Ghiber Sanchez.

 

Agraïts de poder formar part de projectes que faciliten el dia a dia dels habitants i de poder aportar el nostre granet de sorra a millorar espais municipals 👷🏻‍♂️

Si t’has quedat amb ganes de coneixer-nos més, anima’t i dona un cop d’ull a un dels nostres darrers projectes 😊

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Obre el xat
💬 necessites ajuda?
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?