977 75 27 93 coasa@coasa.org

Construcció de sis naus logístiques a Reus

Compromesos amb la nutrició i salut animal, el Grup Pintaluba satisfà la necessitats dels seus clients a més de 72 països. Està format per un conglomerat de 12 empreses amb seu a 6 països.

  • Client: Grup Pintaluba
  • Categoria: Sector alimentari – logístic

Sobre el projecte

El Grup Pintaluba, amb seus arreu del món, va forjar les seves arrels a Reus, on es troba la seva empresa matriu, Andrés Pintaluba (APSA). Compromís, innovació i internacionalització són els seus valors.

 

Així, des de Coasa hem sigut els encarregats de la construcció de 6 naus logístiques a Reus.

nave-logistica

Característiques del projecte

Per dur a terme aquest projecte, vam generar sis zones sectoritzades d’incendi. Aconseguir confinar un incendi, en cas que aquest succeeixi, implica impedir que el foc surti per alguna via. Per tant, aquesta sectorització és clau.

 

Per una altra banda, vam crear i implementar tres molls de càrrega interiors i un d’exterior per tal d’efectuar les operacions de càrrega i descàrrega de mercaderies.

 

Pel que fa la il·luminació de les naus logístiques, vam implementar un enllumenat interior amb control lumínic tipus Dali. Aquest sistema es basa en la regulació lumínica que consisteix en controlar digitalment i de forma independent un gran nombre de dispositius des d’un sol aparell. Amb això, doncs, augmenta l’eficiència energètica.

 

Per a la coberta de les naus vam optar per la coberta aïllada de panell sandwich, preparada per a una futura planta fotovoltaica. Amb aquest sistema no només es reduiran filtracions i humitats, sinó també augmentarà la protecció davant càrregues, cops, etc.

 

També vam dur a terme la construcció d’oficines de control i un laboratori, a més de la implementació d’un dipòsit i grup contra incendis adequat a l’activitat que es realitza a les naus.

 

A més, per acabar de completar l’obra amb tots els detalls i factors necessaris, vam realitzar una estructura i tancaments prefabricats de formigó.

 

Organitzacions implicades i personal

La direcció d’execució d’aquesta obra ha estat sota les mans de Baur Enginyers. Per una altra banda, el cap d’obra de la construcció ha estat Josep Navarrete.

 

 

Posem fi, doncs, a un projecte de grans dimensions: la construcció de sis naus logístiques a Reus. Agraïts d’haver-hi format part i d’ajudar a fer créixer empreses com aquesta 🤝🏻 Seguim!

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?