977 75 27 93 coasa@coasa.org

Coasa, empresa constructora

nov. 21, 2022 | noticies català

Coasa, empresa constructora

 

Sempre us parlem de naus industrials, formigó, ponts tèrmics… Vaja, sempre ens posem una mica tècnics. Avui, en canvi, volem parlar-vos de nosaltres. De Coasa. Perquè sabem que escollir una empresa constructora no és fàcil, per això volem que ens conegueu una mica més. Així, coneixereu de primera mà com som i com treballem 🙌🏻

 

A Coasa, empresa constructora, vetllem per la transparència!

 

Empresa familiar

 

Com a empresa familiar d’àmbit provincial, construïm projectes molt diversos amb un objectiu comú: col·laborar en el desenvolupament de la nostra societat facilitant equipaments de qualitat.

 

Busquem activament estàndards de qualitat en tots els nostres projectes, prioritzem la prevenció de riscos laborals i ens responsabilitzem amb el medi ambient utilitzant els recursos de manera racional.

 

Perquè a Coasa, empresa constructora, no només vetllem per la qualitat dels nostres treballs, sinó també pel benestar de les persones i del nostre entorn.

 

Missió, visió i valors

 

A Coasa tenim les coses ben clares.

 

Per a nosaltres, construir tot tipus d’equipaments de qualitat que contribueixin al benestar i generació de valors per crear un grup humà que garanteixi la fidelització i proximitat de tots els nostres clients és clau.

 

Per suposat, sempre acompanyats de valors com l’ètica, la integritat i l’honestedat. Res farà que ens allunyem d’aquests valors. Formen part de la nostra identitat.

 

Per què Coasa

 

Eficiència, productivitat, responsabilitat social i transparència, els nostres pilars.

 

Com a empresa de construcció, posem a la teva disposició un equip humà de professionals experts en cadascun dels nostres àmbits d’actuació. T’assegurem l’èxit basat en el nostre ampli bagatge i experiència.

 

A més, treballem sota criteris de transparència, ja que la teva confiança és el més important per a nosaltres. Que estiguis al corrent de tots els nostres projectes i accions és una de les nostres prioritats. 

 

empresa-de-construccion-industrial

Àrees de treball

 

Tot i la nostra sòlida presència en el sector industrial, a Coasa treballem amb moltes i diferents àrees de treball. Com a empresa de construcció, treballem en els següents sectors:

 

🚚 Logística. Sector en el que tenim una gran experiència. Per això, coneixem les seves necessitats i donem solucions efectives i adequades.

 

🍽 Agroalimentari. La nostra versatilitat ens permet adaptar cada projecte als aspectes sanitaris i ambientals que requereix cada indústria.

 

🏭 Industrial. A Coasa som referents en construcció d’edificacions industrials i, a més, tenim un ampli coneixement de la construcció prefabricada de formigó.

 

🛍 Comercial. Realitzem construccions de projectes comercials o d’altres usos, oficines o centres d’atenció pública.

 

🏨 Turístic. Gràcies a la nostra amplia experiència, també realitzem construccions i edificacions per a importants empreses del sector turístic. Hotels, càmpings…

 

🚧 Obra pública. Un dels nostres principals sectors. L’ampli bagatge en construcció d’obra pública ens atorga la professionalitat i rigor que requereixen aquest tipus de construccions.

 

🏠 Residencial. També, per suposat, ens encarreguem de la construcció, rehabilitació i producció d’habitatges i edificis residencials.

 

👀 Manteniments. Sabem que el manteniment i supervisió de tot tipus d’obra és essencial per garantir la seguretat i integritat d’aquesta, així com també de totes les persones que l’envolten. Per això, també duem a terme serveis de manteniment en tot tipus de construccions.

 

🔄 Rehabilitació. Vetllem per la conservació, millora i adequació d’espais que estan en desús o requereixen modificacions en la seva construcció. Realitzem, doncs, rehabilitacions de tot tipus.

 

Necessitis el que necessitis, a Coasa podem fer-ho realitat.

 

Alguns dels nostres projectes…  

 

Ja sabem que, de vegades, les imatges valen més que mil paraules. Per això, volem ensenyar-te alguns dels nostres darrers projectes.

 

✨ Construcció de 6 naus logístiques a Reus 

Reconstrucció del celler de producció Vall Llach 

Construcció de la nova sala de vetlles de Sarral 

Construcció d’un nou supermercat Spar a l’Ametlla de Mar 

 

👉🏻 Per veure més projectes, fes clic aquí

 

Empresa constructora amb seu a Reus

 

Ara que ja ens coneixes una mica més i saps com som i com treballem, només ens queda dir-te on ens trobem: 📌 Carrer Mèxic, 29-31, Tecnoparc, 43204 Reus.

 

No dubtis en contactar-nos si vols engegar un projecte o si necessites fer-nos alguna consulta.

 

A Coasa estarem encantats i encantades d’ajudar-te sempre que ho necessitis.

Obre el xat
COASA, Empresa Constructora
Hola! 👋
Com podem ajudar-te?